Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego tu jesteś? 23/01/25
24.01.2025, 15:06
Bo mam taki kaprys
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
24.01.2025, 21:48
Z czysto egoistyczne podejścia tzn. szukam nowości ze świata narkotyków oraz dobrego jakościowo towaru,
dodatkowo jako ateista przynależę do "kościoła ćpania" - a to zobowiązuje.
dodatkowo jako ateista przynależę do "kościoła ćpania" - a to zobowiązuje.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.01.2025, 22:07
Jestem tu, bo lubię.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
24.01.2025, 22:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2025, 22:34 przez wiadomix.
Powód edycji: :E
)
Dla człowieków na czacie. Beka czasami taka że sięm śmiejem do rozpuchu Dużo wiadomości w dziale "News". Sporo osób o zdaje mi się sporej wiedzy którzy podpowiedzą co i jak, na co uważać. To bardzo ważne w temacie, by uniknąć strzału w kalendarz. Są też bracia antysemici. Można pogadać na wiele tematów o których na forum o używkach gdzie indziej trudno było by szukać. Ogólnie to polecam dopal.org
Żyj w zgodzie z samym sobą,i pamiętaj. Nie ma półśrodków w drodze do celu.
24.01.2025, 22:44
Chciałbym se kiedyś z wami poklachać na czacie, ale bez jakiegokolwiek komputera to się nie uda, bo na telefonie chujowo to działa. Laptopa zjebałem 7(!) lat temu i do dzisiaj go nie naprawiłem 😂
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
25.01.2025, 02:01
M7G9O z tego co pamiętam to mi się zawiesił i jebnąłem go pięścią i chyba system się odinstalował, czy chuj wie co, bo jak byłem po diagnozę w tamtym czasie, to powiedział, że trzeba wgrać nowego windowsa. Ale że wtedy ledwo co zacząłem pracę to nie miałem na takie rzeczy hajsu i to olałem, a potem przywykłem do korzystania z neta na telefonie i tak już zostało xd
25.01.2025, 02:18
Jeśli masz pendrive to wystarczy go "zbootować" - masz masę poradników w internecie. To znaczy wgrywasz na pendrive instalator systemu, włączasz komputer przestawiając dosłownie jedną opcję w biosie (żeby system wystartował z pendrivea) i sam się instaluje. Dosłownie tylko klikasz "dalej".
Całość Twojej roboty to jakieś 10 minut a reszta się robi sama.
Ewentualnie fachowiec Ci to ogarnie za 50 zł, albo nawet pierwszy lepszy dzieciak jak staniesz pod szkołą gdzie mają profil informatyczny.
W razie czego możesz się odzywać na pw.
Całość Twojej roboty to jakieś 10 minut a reszta się robi sama.
Ewentualnie fachowiec Ci to ogarnie za 50 zł, albo nawet pierwszy lepszy dzieciak jak staniesz pod szkołą gdzie mają profil informatyczny.
W razie czego możesz się odzywać na pw.