Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina - wątek ogólny
26.12.2024, 11:46
No ja na drugi dzień po mecie czułem dość mocne pobudzenie jeszcze . Na fazie fakt schiz nie było, ale drugi dzień był koszmary człowiek chodził poschizowany i wyczerpany strasznie. Jest to całkiem fajna substancja, ale na zjeździe nie ma przebacz.
09.01.2025, 16:07
Different production technologies, precursors... Mexican made from Chinese precursors or from pseudoephedrine obtained from pharmaceuticals (mainly from PL) has a different effect. Sometimes yellow is better than white. Now meth isn't strong. I tried it for the first time 10 years ago. That was super meth! I don't want meth anymore. Its price is high and its quality varies. I'm talking about meth made from pseudoephedrine. The Mexican one from the dark market is weak. I take RC chems. A PVP, 3.4 cmc, mmc, nep, amphetamine... Good price and quality, purity. But a shorter effect.
26.01.2025, 07:45
Siema. Ktoś może polecić jakiegoś solidnego vendora typu Escobar? Szkoda że u niego nie ma piko
28.01.2025, 21:08
Czeslawo
Swoją drogą to ciekawe, dlaczego tak jest. Większość clearnetowcyh V pewnie i tak zaopatruje się w hurtowe ilości w Darku i później sprzedają to w detalu i półdetalu z dużą przebitką.
Może na mete jest większa nagonka i szybko ściągnęliby im sklep?
Skąd wiem? Bredzę.
Swoją drogą to ciekawe, dlaczego tak jest. Większość clearnetowcyh V pewnie i tak zaopatruje się w hurtowe ilości w Darku i później sprzedają to w detalu i półdetalu z dużą przebitką.
Może na mete jest większa nagonka i szybko ściągnęliby im sklep?
Skąd wiem? Bredzę.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać
28.01.2025, 22:08
M7G9O
Wiesz, dlaczego jest „nagonka” na metamfetaminę?
Bo zły PR zrobił „Breaking Bad”. Szukają na całym świecie niebieskiego kryształu o Heisenberga.
https://www.imdb.com/title/tt0903747/
Wiesz, dlaczego jest „nagonka” na metamfetaminę?
Bo zły PR zrobił „Breaking Bad”. Szukają na całym świecie niebieskiego kryształu o Heisenberga.
https://www.imdb.com/title/tt0903747/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.01.2025, 22:17
Czeslawo
Szukają niebieskiego kryształu Heisenberga, a widzę, że póki co, to niebieska alfa się pojawia na rynku
Ale meta to bezapelacyjnie jeden z najmocniejszych i najbardziej ryjących banie specyfików, jakie w życiu jadłem.
Nie wiem, czy chciałbym do tego wrócić. Na zwale 3 dni leżałem pod klimatyzacją nastawioną na 17 stopni, bo mnie tak przegrzewało.
A to, co się dzieje we łbie, to kolejna sprawa.
Szukają niebieskiego kryształu Heisenberga, a widzę, że póki co, to niebieska alfa się pojawia na rynku
Ale meta to bezapelacyjnie jeden z najmocniejszych i najbardziej ryjących banie specyfików, jakie w życiu jadłem.
Nie wiem, czy chciałbym do tego wrócić. Na zwale 3 dni leżałem pod klimatyzacją nastawioną na 17 stopni, bo mnie tak przegrzewało.
A to, co się dzieje we łbie, to kolejna sprawa.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada