Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie
30.01.2025, 07:22
Witam, w piątek testowałem wraz z Tusi amfetamina PASTA. Jest dość mokra, więc radzę tobie abyś ja wysuszył. Ja rozłożyłem ją na twardej oprawie od książki i powiem, że lepiej schodzi niż ze zwykłej kartki, połóż dodatkowo na kaloryfer i poczekaj z 20 minut aby ładnie wyschło. Oczywiście tematu sam nie brałem, brał ze mną koleżanka, kolega i każdy wziął na cały worek bo 4 linie większe, nie liczyłem ile na osobę. Wjazd jest po około 15 minutach, pałka trochę sama się podnosiła czułem takie lekkie zakłopotanie i bardzo taki nachalny speed, w sensie chciałem coś powiedzieć, ale tak szybko że musiałem serio z 15 sekund pomysłec, szukanie czegoś czego nie ma i czy to słowo wypowiedzieć. Nie czułem jakby mego euforii, ale bardzo przyjemny stan, Ala motylki w brzuchu i fajne tematy się nawijaly. Kolega był w szoku że to feta, bo brał osiedlową i nie czuł takiego jebniecia, dlatego powiedziałem że od tego ma mnie koleżanka oczy wywalone i tylko się pytała potem czy jakaś mała jeszcze zrobię xD. Generalnie w kiblu końcówkę dawałem każdemu napotkanemu (byłem na rave, tam każdy cpa, nawet ochroniarz chciał i mu dałem mała linię) kupił mi piwo za to, zatem ta fetka prócz zajebistego kopa energetycznego, fajnej Gadki to łączy ludzi Polecam bo cena jest bardzo dobra, patrząc na to jak długo trzyma i że wcale dużo nie trzeba by dobrze się zabawić 9/10 daje opinię bo mogło bardziej mi libido wywalić ale tam chuj z tym xD
Zdjęcia nie mam, ale przyszło w woreczku, jak pewnie każdemu.
Zdjęcia nie mam, ale przyszło w woreczku, jak pewnie każdemu.
rocky90 ja tak miałam, ale to pewnie dlatego, że rzadko korzystam z tej substancji. Mnie mocno zrobiła zarówno pasta jak i sucha
Poziom empati zależy od człowieka. Mi się zajebiście po tym gadało z psiapsi. Wkurwiona była bo nie dawałam Jej dojść do słowa 🤣
(30.01.2025, 12:29)DarkSonia napisał(a): chociaż namiastki empati, po której pierdolisz z psiapsi 3 godziny...
Poziom empati zależy od człowieka. Mi się zajebiście po tym gadało z psiapsi. Wkurwiona była bo nie dawałam Jej dojść do słowa 🤣
31.01.2025, 19:02
Imo, to wszystko, o czym mówicie w postach powyżej (rozmowa z psiapsi) to nie wynik empatii tylko właśnie stymulacji wyjebanej w kosmos. Przy fecie inaczej to nie działa.
O pustej nic nie powiedziałem. Też lubię, a w zasadzie lubiłem czasami wziąć z dobrym kumplem.
Ale ostatnimi czasy każdy ma tyle do powiedzenia, że się przekrzykujemy. Nie wiem, czy to wynik przećpania mózgu, jakości towaru, czy tego, że w życiu tyle się dzieje.
Ale przy CMCkach jest mniejszy problem z tym "przegadywaniem się nawzajem", pewnie właśnie w wyniku empatii i chęci wysłuchania drugiej osoby.
(31.01.2025, 19:38)DarkSonia napisał(a): dla NAS to właśnie NIEjest pusta stymulacja - a bardzo produktywna, można przegadać pół życia.
O pustej nic nie powiedziałem. Też lubię, a w zasadzie lubiłem czasami wziąć z dobrym kumplem.
Ale ostatnimi czasy każdy ma tyle do powiedzenia, że się przekrzykujemy. Nie wiem, czy to wynik przećpania mózgu, jakości towaru, czy tego, że w życiu tyle się dzieje.
Ale przy CMCkach jest mniejszy problem z tym "przegadywaniem się nawzajem", pewnie właśnie w wyniku empatii i chęci wysłuchania drugiej osoby.
31.01.2025, 19:38
dla NAS to właśnie NIEjest pusta stymulacja - a bardzo produktywna, można przegadać pół życia.
mrrrrau
Sniffiarz97 DarkSonia kinia03x
Zgadzam się z Wami to dobrej jakości feta, jest w amfetaminie taki element ekscytacji z samej rozmowy, możliwość rozmów na wiele tematów, wzmaga kreatywność, refleks.
Jak już wcześniej pisałem ten, kto mówi, feta to gówno, to gówno brał i gówno mu sprzedawano lub ma przećpany tak łeb, że nawet gównem, by nazwał Kokaine z Kolumbii od Pablo Escobara (nie mylić z vendorem. )
Zgadzam się z Wami to dobrej jakości feta, jest w amfetaminie taki element ekscytacji z samej rozmowy, możliwość rozmów na wiele tematów, wzmaga kreatywność, refleks.
Jak już wcześniej pisałem ten, kto mówi, feta to gówno, to gówno brał i gówno mu sprzedawano lub ma przećpany tak łeb, że nawet gównem, by nazwał Kokaine z Kolumbii od Pablo Escobara (nie mylić z vendorem. )
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
8 godzin(y) temu
Dobra feta oczywiście o tym chyba piszesz? 👊🏼 Ja waliłem fetę 1998-205 rok także mam porównanie do wszelkich gdzie teraz by sie kupiło i wiem jaka jest różnica
Feta to zajebisty stymulant. Długo dział a jego power wgl nie słabnie przez t 6-8h. Tylko trzyma równy poziom. Jesteś w stanie wtedy jednocześnie pisac ten post co Ja teraz pisze jak i gadać przez komórkę w rozmowie o pracę Plus pisać jakieś recki po towarze, mieląc tak ryjem że 10gum nie pomagało haha a potem przez tydzień nie mogłem jeść nic prócz jogurtów haha bo tak mnie zęby bolały i jezyk pogryziony. I nie mi nie powie że przetyrane receptory mam hehe to myasz popalone styki i nie wiesz co pisze xD
Taka feta nigdy nie wróci moim zdaniem
Feta to zajebisty stymulant. Długo dział a jego power wgl nie słabnie przez t 6-8h. Tylko trzyma równy poziom. Jesteś w stanie wtedy jednocześnie pisac ten post co Ja teraz pisze jak i gadać przez komórkę w rozmowie o pracę Plus pisać jakieś recki po towarze, mieląc tak ryjem że 10gum nie pomagało haha a potem przez tydzień nie mogłem jeść nic prócz jogurtów haha bo tak mnie zęby bolały i jezyk pogryziony. I nie mi nie powie że przetyrane receptory mam hehe to myasz popalone styki i nie wiesz co pisze xD
Taka feta nigdy nie wróci moim zdaniem