Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZARNA LISTA SAMPLARZY
07.02.2025, 01:11
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
07.02.2025, 17:32
(07.02.2025, 01:11)Czeslawo napisał(a): smakosz
Mów za siebie.
kot_kreskowy
Pilnujesz tej listy ?
Ja nie brałem sampli bo za późno zobaczyłem na forum że jest taka akcja ze strony sklepu

07.02.2025, 18:40
Oszołomy
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
08.02.2025, 12:20
Moja recenzja się pojawi,testowałem wszystko w odstępach i nie korzystam aktualnie z forum
A takie bezmyślne wrzucanie na tą listę jest według mnie nieco bezczelne,nie kontaktował się ze mną nikt w tej sprawie żeby coś wyjaśniać.
Mówiłem że trochę czasu minie nim opublikuję recenzję i nagle pojawiam się w takim wątku.
(08.02.2025, 12:20)daniel776 napisał(a): Moja recenzja się pojawi,testowałem wszystko w odstępach i nie korzystam aktualnie z forum
A takie bezmyślne wrzucanie na tą listę jest według mnie nieco bezczelne,nie kontaktował się ze mną nikt w tej sprawie żeby coś wyjaśniać.
Mówiłem że trochę czasu minie nim opublikuję recenzję i nagle pojawiam się w takim wątku.
10.02.2025, 13:26
Osoby ktore wpierdalaja wszystkie sample w ciagu weekendu czy 1 tygodnia, i pisza jakże "miarodajne" recki...i osmielaja sie poganaic innych i mowic ze wykonaly robote swoja...takie swinie, winny kategorycznie i bezapelacyjnie byc pozbawione prawa do akcji samplowych, i miec bana na nie, dozywotnio ;-)
sory, troche napatoczylo sie spraw - na dniach wleca wszystkie recki, ktorych nie lubie pisac w jednym tygodniu od otrzymania paczki, bo o kant dupy takie recki rozbic
sprawa sadowa predatora jana s krola dopalaczy toczyla sie 2.5 roku, a typ podobno chcial wykladac kilogramy klefa lub tysiace plnow za zabojstwo ministra sprawiedliwosci, to sprawy samplowe moga potaczyc sie miesiac lub wiecej, jesli chce sie osiagnac jakakolwiek miarodajnosc kosztem niewstawienia opinii kazdej nowowprowadzonej substancji na sklep w przeciagu 2 tygodni od ich dodania, wywiazalem sie z kazdej opinii samplowej procz frogbulla ktory zdazyl sie zamknac przed tym jak skontemplowalem substancje ktore od niego dostalem xD, byli ludzie ktorzy psioczyli na slabe dzialanie metamfetaminy od forumowego vendora, a jak sie okazalo wpierdalali metkata i zarli SSRI, takze zalezy jak lezy - jedni pisza adres swojego portfela do krypto z pamieci i/lub wala glowa w klawiature, drudzy pisza proper pejperłork nt. oglupiacza o smiesznym kolorze na forum internetowym entuzjastow chemii badawczej
sprawa sadowa predatora jana s krola dopalaczy toczyla sie 2.5 roku, a typ podobno chcial wykladac kilogramy klefa lub tysiace plnow za zabojstwo ministra sprawiedliwosci, to sprawy samplowe moga potaczyc sie miesiac lub wiecej, jesli chce sie osiagnac jakakolwiek miarodajnosc kosztem niewstawienia opinii kazdej nowowprowadzonej substancji na sklep w przeciagu 2 tygodni od ich dodania, wywiazalem sie z kazdej opinii samplowej procz frogbulla ktory zdazyl sie zamknac przed tym jak skontemplowalem substancje ktore od niego dostalem xD, byli ludzie ktorzy psioczyli na slabe dzialanie metamfetaminy od forumowego vendora, a jak sie okazalo wpierdalali metkata i zarli SSRI, takze zalezy jak lezy - jedni pisza adres swojego portfela do krypto z pamieci i/lub wala glowa w klawiature, drudzy pisza proper pejperłork nt. oglupiacza o smiesznym kolorze na forum internetowym entuzjastow chemii badawczej
12.02.2025, 23:35
(11.02.2025, 23:51)wwojtuss napisał(a): sory, troche napatoczylo sie spraw - na dniach wleca wszystkie recki, ktorych nie lubie pisac w jednym tygodniu od otrzymania paczki, bo o kant dupy takie recki rozbic
też wole poczekać na normalną recke niż typa który wpierdoli w kilka godzin 6 różnych substancji i napisze że dobra faza 11/10