Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
27.12.2024, 08:54
(27.12.2024, 02:23)kenel napisał(a): może ktoś podać namiar na nepa z innych stron bardzo bym prosił żałuję że nie zrobiłem większego zamowienia od escobar bo już mnie boli to że to w ogóle nie będzie ;/ wiem że nie powinienem tu pisać. o inne stronki ale bardzo szanuje escobar za ich nepa bo zamawialem z darknetu z cebuli i był dużo słabszy A esco się na mnie wkurwil bo źle zrozumiał moja wiadomość A ja po prostu zalowalem że nie wziąłem 500-1000g odrazu byłbym wdzięczny na jakaś wiadomość priv z nepemKolego, NEP'a zbyt predko nie uświadczymy na rynku z racji na trudno dostepne prekursory...
12.02.2025, 21:27
Miałem ostatnio NEP-a… dlatego nie było mnie te „parę dni” na forum
.
Czuje zmęczenie, a konar płonął i leciały iskry jak w tartaku, co ja mówię w tartaku do jakaś prawdziwa duża Huta, ogień, iskry. -.
Regeneracja teraz i wracam na front!
Szatan-zboczeniec to była jego nazwa handlowa.
.

Czuje zmęczenie, a konar płonął i leciały iskry jak w tartaku, co ja mówię w tartaku do jakaś prawdziwa duża Huta, ogień, iskry. -.
Regeneracja teraz i wracam na front!

Szatan-zboczeniec to była jego nazwa handlowa.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.02.2025, 11:39
Czesc czy moze ktos porownac Ori HEXEN do NEPA ?
-Ktora substancja mocniejsza/wydajniejsza.
-Czas dzialania.
Chodzi głownie o vapowanie
Cena NEPA i HEXA podobna.
-Czas dzialania.
(24.02.2025, 11:39)snajper napisał(a): Czesc czy moze ktos porownac Ori HEXEN do NEPA ?
-Czas dzialania.
Zakładając, że masz dobry NEP i HEXEN to:
Hexen jest silniejszą substancją 30-50% w stosunku do Nepa, a czasem nawet więcej.
Dawkowanie Hexa to 30-50mg, gdzie te 50mg to często dla bardzo zaawansowanych użytkowników, działanie też dłuższe, ale o ile to ciężko powiedzieć,
bo masz taką ochotę na dorzutkę, że głowa małą.

Libido? Hexen zamieniał człowieka w turbo masturbatora, a sex? Musiałbyś mieć 3 panny, aby Cię zaspokoiły.

Hexen obecnie dużo droższy, ale wart swojej ceny!
Dla mnie NEP nie podbija nawet to Henryka.
Napisałem Ci jak wypada sytuacja przy sniff'ie, nie palę w zasadzie, więc wypowiadam się przy podaniu donosowym.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.02.2025, 20:49
Oki a czy Hexen zadowoli smakoszy apvp ? czy Hexen ma choc polowe mocy apvp ??
24.02.2025, 21:44
Ten sam poziom mocy, z ta roznica ze obie substancje maja inny glowny profil i domyslna forme aplikacji