Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
13.02.2025, 15:52
(13.02.2025, 13:02)M7G9O napisał(a): kot_kreskowy
Nazywanie mnie klaunem, bo nie wiem jak frog albo duch wysyłał kody jest nieeleganckie
Mam głęboko w chuju ten sklep i ludzi, którzy tam zamawiają, wyraziłem swoją opinię na temat ich braku bhp.
Sam się tak określiłeś, nie moja wina że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Ja nigdzie tak o tobie nie napisałem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.02.2025, 16:00
(13.02.2025, 13:45)Kings napisał(a): Nie od niego tylko od Escobara. Chłop się przecież spruł jakiś czas temu, że myślał, że dostana darmowe pąki na rozkręcenie forum i tyle a one dalej wlatują. 😅
Chodzi o to, że gościu się wysprzeglił, że dalej dostaje darmowe paki za dobre opinie. Taki wniosek z tego wypływał.
Sam esco napisał mu, że sobie strzelił w kolano i przez to już nigdy nic nie dostanie
Chłop się spruł o nagrody za aktywność, że mu nie doszły na święta i nie chodziło o żadne paczki za dobre opinie, tylko za zwykłą aktywność w konkursie aktywności. Nie wiem w jakim celu dopowiadasz sobie jakieś dziwne historie.
https://dopal.org/showthread.php?tid=12&...#pid119993
https://dopal.org/showthread.php?tid=12&...#pid120081
Koniec ofttopu, proszę trzymać się tematu i pisać jedynie na temat sklepu ch*m-co***bo.x**
13.02.2025, 16:41
Nie chodzi mi o tą wiadomość, nie chcę mi się już tego szukać. Ok, bez odbioru
13.02.2025, 20:30
(13.02.2025, 04:10)kot_kreskowy napisał(a): Widzę, że kogoś coś mocno swędzi, zatem dobrze, będę od teraz z wami klaunami gadał po waszemu klaunowemu
Napisałeś "klaunami" w liczbie mnogiej bezpośrednio pod moim postem i oznaczając mnie, więc może rzeczywiście sam to tak odebrałem, bo dokładnie tak to brzmiało.
Skoro odnosiło się to tylko do tego jednego ziomka, to luks.
Podsumowując, jebać cwellabo. Dziękuję. Przynajmniej w tym się zgadzamy.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
19.02.2025, 11:50
(12.02.2025, 23:22)CiuciuWarrior napisał(a): Ręce opadają, napisał Ci, że dostał cynk, że będą kontrole i tyle. Zamawiałem tam już kilka razy, i zawsze wszystko się zgadzało, nie było żadnych problemów nawet z kontaktem. Tak w ogóle to Amfe mają naprawdę dobrą, hasz też.
Kto czyta ten temat ten w cyrku się nie śmieje.
9 godzin(y) temu
Trzymajcie się od tego sklepu jak najdalej.
Ostatnio walek na 400g. Akurat kolega znajomego zamawiał, stąd wiem
Ponoć na 300g też kogoś zrobił.
Szuka winnych za swoje akcje i pisze o tym na forum głupio się tłumacząc.
Ostatnio pisał na hyperralu, że nie wysłał paczek bo wiedział niby wszędzie policję, że obstawili w całym województwie paczkomaty hahahah 😂 🤦🏻
I jakieś wałki zrobił z lekami.
Niby ma jakiegoś typa co wysyła mu leki a on potem do klientów.
Ale na sklepie napisał coś innego, że leki osobno zamawiać bo wysyła je ktoś inny. I jak klienci dostali puste paczki to wina jakiegoś niewinnego typa.
Zresztą na hyperralu już można poczytać, że typ ciągle coś kręci....
Mi podierdala pod Frogga
Napisałem wszystko? Czy jakis moderator może przywrócić całą treść?? Trochę tego było?! A tekst zawiera wałki Vendora i przestrogę przed zakupami u niego...
Ostatnio walek na 400g. Akurat kolega znajomego zamawiał, stąd wiem
Ponoć na 300g też kogoś zrobił.
Szuka winnych za swoje akcje i pisze o tym na forum głupio się tłumacząc.
Ostatnio pisał na hyperralu, że nie wysłał paczek bo wiedział niby wszędzie policję, że obstawili w całym województwie paczkomaty hahahah 😂 🤦🏻
I jakieś wałki zrobił z lekami.
Niby ma jakiegoś typa co wysyła mu leki a on potem do klientów.
Ale na sklepie napisał coś innego, że leki osobno zamawiać bo wysyła je ktoś inny. I jak klienci dostali puste paczki to wina jakiegoś niewinnego typa.
Zresztą na hyperralu już można poczytać, że typ ciągle coś kręci....
Mi podierdala pod Frogga
Napisałem wszystko? Czy jakis moderator może przywrócić całą treść?? Trochę tego było?! A tekst zawiera wałki Vendora i przestrogę przed zakupami u niego...