Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
Czy to znowu diabeu?
Jeżeli zdarzają się opóźnienia u Pabla, co jest możliwe, to pisz do niego (byle nie natarczywie) mejle, dopiero potem ewentualne żalposty tutaj, ale o tym pewnie wiesz.
Jeśli to nie diabeu, to:
If Pablo happens to have delays, which is possible, send him emails (just not too persistently) before posting any complaints here - that's what it says on his website.
Jeżeli zdarzają się opóźnienia u Pabla, co jest możliwe, to pisz do niego (byle nie natarczywie) mejle, dopiero potem ewentualne żalposty tutaj, ale o tym pewnie wiesz.
Jeśli to nie diabeu, to:
If Pablo happens to have delays, which is possible, send him emails (just not too persistently) before posting any complaints here - that's what it says on his website.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
27.02.2025, 15:33
Paczka przyszła po tygodniu, zamówienie się zgadza, pakowanie 6/10, szkoda że nie było to nawet zgrzane.
27.02.2025, 22:14
Niemożliwe mordo że dostałeś taką paczkę. Zawsze Pablo stara się bardziej niż powinien żeby to zapakować.
27.02.2025, 22:39
antoneusz
W dobrym pakowaniu to akurat chodzi o to, żeby paczka wyglądała jak najnormalniej, nie wzbudzała podejrzeń i żeby nie było na niej paluchów, a nie o to, żeby Tobie było lepiej przechowywać.
Sprasować sobie możesz sam w domu.
W dobrym pakowaniu to akurat chodzi o to, żeby paczka wyglądała jak najnormalniej, nie wzbudzała podejrzeń i żeby nie było na niej paluchów, a nie o to, żeby Tobie było lepiej przechowywać.
Sprasować sobie możesz sam w domu.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
28.02.2025, 00:09
nie zmyslam jak była zapakowana. bardzo chujowo, osoba pakująca do zwolnienia. gdyby coś się przerwało bądź zalało paczka by wpadła. owszem, zgrzac sobie mogę, nawet mam sprzęt, ale z tego co się orientuję biega sobie piesek czasem po sortowni. nie, z tym psem nie jest wyssane z palca
antoneusz
Od Esco dostałem już sporo paczek i każda była zapakowana perfecto, więc trochę ciężko mi uwierzyć.
Ale pierwszą rzeczą, jaką powinieneś zrobić w tej sytuacji, jest napisanie w tej sprawie bezpośrednio do Vendora i opisanie problemu, a nie wywlekanie tego na forum.
Od Esco dostałem już sporo paczek i każda była zapakowana perfecto, więc trochę ciężko mi uwierzyć.
Ale pierwszą rzeczą, jaką powinieneś zrobić w tej sytuacji, jest napisanie w tej sprawie bezpośrednio do Vendora i opisanie problemu, a nie wywlekanie tego na forum.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
28.02.2025, 04:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2025, 04:25 przez kot_kreskowy.)
Panowie, a ja uważam że publiczne forum to nie jest odpowiednie miejsce do dzielenia się informacjami nt pakowania.
antoneusz jeśli masz jakieś uwagi dotyczące swojego zamówienia to ZAWSZE składaj je na mailu, na którym składałeś zamówienie.
Robiąc to tutaj, nie zostawiasz Pablowi jakiejkolwiek możliwości dalszego ruchu, co jest chujowym zachowaniem z twojej strony.
A jeśli paczka doleciała, to chyba znaczy, że jednak nie była aż tak źle zapakowana jak to tu określiłeś.
Nie twierdzę, że kłamiesz, uważam, że nazbyt panikujesz skoro jednak przetrwała wojenną zawieruchę w bombardowanych sortowniach przewoźnika
Nie pisz tutaj nic więcej bo psy węszą, a swoje uwagi zgłoś na maila.
antoneusz jeśli masz jakieś uwagi dotyczące swojego zamówienia to ZAWSZE składaj je na mailu, na którym składałeś zamówienie.
Robiąc to tutaj, nie zostawiasz Pablowi jakiejkolwiek możliwości dalszego ruchu, co jest chujowym zachowaniem z twojej strony.
A jeśli paczka doleciała, to chyba znaczy, że jednak nie była aż tak źle zapakowana jak to tu określiłeś.
Nie twierdzę, że kłamiesz, uważam, że nazbyt panikujesz skoro jednak przetrwała wojenną zawieruchę w bombardowanych sortowniach przewoźnika

Nie pisz tutaj nic więcej bo psy węszą, a swoje uwagi zgłoś na maila.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.02.2025, 10:50
Dostałem 5 g 3-CMC Ice od Lifeisbrutal z konkursu od escobara, bardzo dziękuję. Jakość super i wszystko się zgadza. W weekend napisze recenzje jak dobrze działa.
Ja jestem tym, który puka