Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
04.07.2022, 18:33
też użyłem temp sugerując się stroną. Dopiero teraz doczytałem tutaj. Ponowić wiadomość czy odpisuje?
05.07.2022, 11:11
Dobra widzę , że osoby które użyły privnote (w tym ja) jeszcze nie dostały kodu. Chyba można już się domyślić jak się skończy xd
Robię kwa kwa jak kaczka
05.07.2022, 16:04
Czy ktoś użył privnote czy temp.pm to nie kompletnie żadnego znaczenia.
P.S. Jednak zalecam stosowanie temp.pm
P.S. Jednak zalecam stosowanie temp.pm
08.07.2022, 08:06
Po zrobieniu małego zamownia stwierdzam tylko:
Zwięźle i na temat, bez zbędnego nawijania McAronu na Sushi.
Jedyne co mi osobiście nie podpasowało, to brak podania konkretnej ilości tokena, a wiadomo jak bywa na rynku spadki czasami są diametralne, nagłe i osobiście czuł bym lekki dyskomfort psychoruchowy wiedząc, że wysłałem tyle ile na daną chwilę wyliczyłem, a po nagłym spadku by się okazało, że otrzymano przykładowo 20 czy 30 procent mniej w przeliczeniu. Ale to może moja osobista zaprawa.
Mimo to biorąc pod uwagę całą resztę jak i a może zwłaszcza jakość i zadowolenie z analogu pozostaje mi tylko stwierdzić:
Zwięźle i na temat, bez zbędnego nawijania McAronu na Sushi.
Jedyne co mi osobiście nie podpasowało, to brak podania konkretnej ilości tokena, a wiadomo jak bywa na rynku spadki czasami są diametralne, nagłe i osobiście czuł bym lekki dyskomfort psychoruchowy wiedząc, że wysłałem tyle ile na daną chwilę wyliczyłem, a po nagłym spadku by się okazało, że otrzymano przykładowo 20 czy 30 procent mniej w przeliczeniu. Ale to może moja osobista zaprawa.
Mimo to biorąc pod uwagę całą resztę jak i a może zwłaszcza jakość i zadowolenie z analogu pozostaje mi tylko stwierdzić: