Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
19.05.2025, 22:45
Dobra za wiele mi nie pomogliście, wziąłem w ciemno NEP' i "takie tam". 
High-LifeMarket Wysłałem Ci w tej sprawie PW i mail dla pewności.

High-LifeMarket Wysłałem Ci w tej sprawie PW i mail dla pewności.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.05.2025, 07:03
Osobiście mogę się wypowiedzieć - chociaż coś tam skrobłem małego - to na temat sortu z przed dwóch miesięcy.
Po za zerwanym beretem raz w tygodniu, można powiedzieć bezinwazyjny tzn. żadnych ucisków czy stanów zawałowych. Co do vapo - nie mam pojęcia bo jeszcze się nie skusiłem.
Po za zerwanym beretem raz w tygodniu, można powiedzieć bezinwazyjny tzn. żadnych ucisków czy stanów zawałowych. Co do vapo - nie mam pojęcia bo jeszcze się nie skusiłem.
30.05.2025, 18:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.05.2025, 18:46 przez Rweqerew333.)
Mirosound raz w tygodniu to chodzi o to, że tydzień staje się dniem kiedy możesz nie spać i ogarniać rzeczy po nepie?
Ja właśnie zacząłem test czy 10g smakuje lepiej niż 1g i smakuje tak samo dobrze ale więcej z worka się wysypuje.
Swoją drogą, też macie gastro na NEPie?
Ja właśnie zacząłem test czy 10g smakuje lepiej niż 1g i smakuje tak samo dobrze ale więcej z worka się wysypuje.
Swoją drogą, też macie gastro na NEPie?
Chodzi o to, że między 4-6 dni śmigam normalny (powiedzmy). W tych dniach nie ma żadnych problemów z wykonywaniem rzeczy,. Po czym nadchodzi dzień i wszystkie te malutkie objawy nierzeczywistości które napotkałem w ciągu tych relaksacyjnych dzióbków przychodzą razem i ż 50- 100 krotnie zwiększona mocą przeprowadzają atak . Na tyle precyzyjny że w ten jeden dzień, czasem dwa jestem całkowicie odcięty od rzeczywistości (oczywiście w tym czasie NEP skitrany w słoiku pod ścisłą ochroną
)
NEP który doleciał do mnie w tym tygodniu wydaje się być innym sortem niż ten sprzed dwóch miesięcy.
Tzn. chęci co do ogólnego działania są kilkukrotnie zwielokrotnione. Jednocześnie trzeba się pilnować, bo granica pomiędzy byciem aktywnym, a wystrzelonym jest bardzo cienka. Mocne to nieziemsko. No i jak na razie na plus jest to, że w ciągu tych 5 dni nie doświadczyłem żadnych, choć by najmniejszych oznak cieni zerwanej bani. Ogólne samopoczucie na bardzo dobrym poziomie (załączony program - nie nachalny optymistą) i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Gastro to nie,, zwykła regularna szamka
)NEP który doleciał do mnie w tym tygodniu wydaje się być innym sortem niż ten sprzed dwóch miesięcy.
Tzn. chęci co do ogólnego działania są kilkukrotnie zwielokrotnione. Jednocześnie trzeba się pilnować, bo granica pomiędzy byciem aktywnym, a wystrzelonym jest bardzo cienka. Mocne to nieziemsko. No i jak na razie na plus jest to, że w ciągu tych 5 dni nie doświadczyłem żadnych, choć by najmniejszych oznak cieni zerwanej bani. Ogólne samopoczucie na bardzo dobrym poziomie (załączony program - nie nachalny optymistą) i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Gastro to nie,, zwykła regularna szamka
05.06.2025, 06:57
Ostatnio aplikowany tydzień temu w piątek/sobota.
Plusy:
-Zero spływu, podrażnień nosa czy żołądka.
-Bezbolesna aplikacja
-Mocny odczynnik, dopaminowa euforia
-wysokie libido
-dobra cena
Minusy:
-zwala trochę przygniotła na dzień po. Niedziela przespana
Jeżeli się zastanawiasz na kupnem to polecam. Brałem rózne NEP od różnych V i nie odbiega jakością od innych
Plusy:
-Zero spływu, podrażnień nosa czy żołądka.
-Bezbolesna aplikacja
-Mocny odczynnik, dopaminowa euforia
-wysokie libido
-dobra cena
Minusy:
-zwala trochę przygniotła na dzień po. Niedziela przespana
Jeżeli się zastanawiasz na kupnem to polecam. Brałem rózne NEP od różnych V i nie odbiega jakością od innych
09.06.2025, 06:49
NEP od tego Vendora to ścisła czołówka! 🔥
Libido auuuuu mega.
A cała reszta to książkowe działanie NEPu.
Bardzo dobry
9,5/10 na spokojnie 🔥
Libido auuuuu mega.
A cała reszta to książkowe działanie NEPu.
Bardzo dobry
9,5/10 na spokojnie 🔥

![[Obrazek: 17491500577805838071685152327132.jpg]](https://i.ibb.co/V4NxTnm/17491500577805838071685152327132.jpg)