Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina warta 20 milionów złotych ukryta w samochodzie
02.08.2025, 10:56
Funkcjonariusze z Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Komendy Powiatowej Policji w Gostyninie przejęli paczki z amfetaminą ukryte w zaparkowanym samochodzie. Czarnorynkowa wartość narkotyków wynosi około 20 milionów złotych.
Narkotyki były ukryte w samochodzie marki Renault na niemieckich numerach rejestracyjnych. Pojazd był zaparkowany na jednej z ulic Płocka.
- Podczas szczegółowej kontroli bagażnika funkcjonariusze odkryli kilkanaście starannie zapakowanych paczek, ukrytych pod czarną folią. W paczkach znajdował się biały proszek. Wstępne badania narkotestem wskazują, że zabezpieczony biały proszek to amfetamina - przekazał rzecznik Centralnego Biura Śledczego Policji podkom. Krzysztof Wrześniowski.
Szukają podejrzanych o przemyt
Łącznie policjanci zabezpieczyli ponad 40 kg amfetaminy o czarnorynkowej wartości około 20 milionów złotych.
- Obecnie trwają intensywne działania mające na celu ustalenie i zatrzymanie osób odpowiedzialnych za przemyt narkotyków na teren Polski - zaznaczył podkom. Wrześniowski.
W akcji brali udział policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, przy wsparciu funkcjonariuszy z Komendy Powiatowej Policji w Gostyninie.
źródło: tvn24.pl
02.08.2025, 15:21
Jebani ! Zaparkowałem tylko na chwilę i mi furę rozebrali… jak już w nic nie wierzę.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
03.08.2025, 00:22
Coś ta matematyka się nie spina...
40kg = 40 000 gramów załóżmy, że czystego towaru
Powiedzmy, że trafi to w ręce "sprytnego i przedsiębiorczego" dealera, który doda 50% tańszych wypełniaczy. Daje nam to wciąż 80 000 gramów.
20 000 000 / 80 000 = 250 zł no nie wiem, ale jakoś nigdy nie widziałem takiej ceny za amfetaminę.
Nie dość, że psiarnia zniszczyła zacny samochód to jeszcze zabrali dla siebie tyle towaru, a nie słyną z dzielenia się zdobyczami... szkoda
40kg = 40 000 gramów załóżmy, że czystego towaru
Powiedzmy, że trafi to w ręce "sprytnego i przedsiębiorczego" dealera, który doda 50% tańszych wypełniaczy. Daje nam to wciąż 80 000 gramów.
20 000 000 / 80 000 = 250 zł no nie wiem, ale jakoś nigdy nie widziałem takiej ceny za amfetaminę.
Nie dość, że psiarnia zniszczyła zacny samochód to jeszcze zabrali dla siebie tyle towaru, a nie słyną z dzielenia się zdobyczami... szkoda
03.08.2025, 13:10
Psy liczą wartość na działki załóżmy jedną działka jak się nie mylę to była 0.25g i jakaś cena na nią narzucona te ich liczby mają być astronomiczne żeby czytelnik był w szoku i sąd dawał jak najwyższą karę
Be objective and honest.
03.08.2025, 20:22
ty ale źródlo dawaj całe, link pełen, a nie "Tvn24.pl", nikt nie będzie szukac jednego artykulu po całej stronie tvnu.

![[Obrazek: 1222.jpg]](https://i.ibb.co/20FjSY9r/1222.jpg)
![[Obrazek: 1333.jpg]](https://i.ibb.co/Qv9DMxMJ/1333.jpg)