Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
02.08.2025, 09:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2025, 10:00 przez Rweqerew333.)
(02.08.2025, 00:59)bonzajmatejko napisał(a): Od tego jest między innymi forum — że jak V przez większość dnia nie nawiązywał kontaktu, to można zapytać. I nie tylko ja próbowałem się czegoś dowiedzieć w ten sposób. Oprócz tego w działach innych sklepów są specjalne tematy do tego pozakładane, więc forma nie jest jakaś niespotykana.
No właśnie w tym sęk, że zadajecie takie zjebane pytania na forum zamiast siedzieć na dupie i cierpliwie poczekać. Ledwo napiszą do vendora co chcą zamówić i już pytanie na forum bo vendor nie odpisał po dwóch godzinach.
Potem zamówisz i za kilka dni będzie kolejne pytanie: czy ktoś już dzisiaj kod odebrał???!!1
Ja może napisałem żartobliwie ale odpowiedź uzyskałeś : "Tak" było w tym zdaniu.
PS: nie cytuj całego postu w odpowiedzi na post powyżej bo tak też się nie robi
02.08.2025, 14:29
(02.08.2025, 00:59)bonzajmatejko napisał(a): W mojej ocenie sarkazm i ironia mieszczą się w przedziale prowokacji i lekceważącego stosunku, więc odpowiedź raczej taka zwyczajna nie była. Ale to już chyba zależy, jakie kto uznaje normy i standardy. Niemniej jednak mogłem zareagować z nieco chłodniejszą głową i nie dać się sprowokować. Od tego jest między innymi forum — że jak V przez większość dnia nie nawiązywał kontaktu, to można zapytać. I nie tylko ja próbowałem się czegoś dowiedzieć w ten sposób. Oprócz tego w działach innych sklepów są specjalne tematy do tego pozakładane, więc forma nie jest jakaś niespotykana. V odezwał się późnym wieczorem, więc wszystko gra. Również mogę sie pochwalić stażem w rc, ktory przekracza już 10 lat
Widzisz to elegancko, że napisałeś co "Ci w duszy gra", a w godzinach wieczornych doleciała sowa z dużymi oczami.

Taki weekend to ja rozumiem !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
06.08.2025, 13:42
(05.08.2025, 08:10)Metykatykot napisał(a): Wpadła nagroda. Dzięki Escowstępne testy jak najbardziej pozytywne. Po wytestowaniu wszystkiego coś skrobnę. Pozdrawiam
Jeszcze odnośnie nagrody, a raczej jej zapakowania, to pochwała dla pakowacza, bo tester choć ma to gdzieś raczej, tak tutaj bardzo pochwalił to jak to było skitrane w porównaniu do poprzedniej nagrody
06.08.2025, 22:30
(02.08.2025, 00:02)Dafidov napisał(a): O chuj! Zarlem te piguły kiedys, dosłownie te same! Przeokrutna bomba, czasami od nadmiaru euforii, az przytłaczało, cena uważam adekwatna za te pillsy, polecam z czystym sumieniem.
Możesz coś wiecej? Jak dawkowałeś, jaki czas działania, jak libido? euforia dopaminowa czy serotoninowa?

![[Obrazek: IMG-20250805-WA0000.jpg]](https://i.ibb.co/bR6LbPvh/IMG-20250805-WA0000.jpg)