Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby!
19.08.2025, 04:54
smakosz zabarykadowalem się w tym pomieszczeniu wlazłem na dach z widłami i kosą i linką na szyji od wyciągu do ćwiczeń zamontowałem go na belkę i negocjatorzy byli gruba akcja w eskorcie 2 radiowozów do choroszczy pojechałem. No zdarza się xD poleciłem tam forum jednemu ziomkowi
![[Obrazek: 6e7a91f40cc4b3a5c023713c800893b1.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/6e7a91f40cc4b3a5c023713c800893b1.jpg)
A oto mój pakiet do podleczenia głowy
![[Obrazek: 6e7a91f40cc4b3a5c023713c800893b1.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/6e7a91f40cc4b3a5c023713c800893b1.jpg)
A oto mój pakiet do podleczenia głowy
19.08.2025, 05:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2025, 05:28 przez Lifeisbrutal.)
Jeszcze więcej wywijaj z tymi dachami piecami czy chuj wie co ty tam jeszcze robisz. Ja może święty nie jestem, ale nie odpierdalam takich akcji a benzo na głowę na pewno ci pomoże już to widzę. XD
Tobie to haloperidol powinni wypisać a nie benzo.
Tobie to haloperidol powinni wypisać a nie benzo.
19.08.2025, 05:34
Chlorprotixen mnie pacyfikuje trochę a benzo dobrze dobrze, dobrze chłopaki robią
Jest git.
Ja już się uspokajam teraz trochę bo może i przesadzam. Ale idę niedługo robić pakamierke jako siłownie już INTRUZOWNIA zamienia się w SIŁOWNIE
ale dalej będzie w nawiasie intruzownia
Jest git.
Ja już się uspokajam teraz trochę bo może i przesadzam. Ale idę niedługo robić pakamierke jako siłownie już INTRUZOWNIA zamienia się w SIŁOWNIE
ale dalej będzie w nawiasie intruzownia
19.08.2025, 06:25
Lifeisbrutal odezwał się co chodzi za flaszkę do rodzinnego z rodziny swojej pijaczka i wyłudza benzo do ćpania.
Chłopie ja biorę po 1 góra 2 tabletki bromazepamu a w zaleceniach mam 3, biorę tak już dłuższy czas i nie gadaj mi takich rzeczy, fakt że jestem lekomanem ale nie mam ich nieograniczonej ilości a 2 Bromka w zupełności mi starcza. I uwierz, że jak się bierze tak już 4 miesiące to żeby sie tym naćpać musiał bym zjeść 6-10 tabletek a szkoda mi tak robić. Czasami jebnę tak jak jestem w ciągu ale nie teraz.
Blade12 to nie wszystko jeszcze ale wrzucilem te najbardziej popularne
Chłopie ja biorę po 1 góra 2 tabletki bromazepamu a w zaleceniach mam 3, biorę tak już dłuższy czas i nie gadaj mi takich rzeczy, fakt że jestem lekomanem ale nie mam ich nieograniczonej ilości a 2 Bromka w zupełności mi starcza. I uwierz, że jak się bierze tak już 4 miesiące to żeby sie tym naćpać musiał bym zjeść 6-10 tabletek a szkoda mi tak robić. Czasami jebnę tak jak jestem w ciągu ale nie teraz.
Blade12 to nie wszystko jeszcze ale wrzucilem te najbardziej popularne
19.08.2025, 08:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2025, 08:37 przez Lifeisbrutal.)
Lekarza zmieniłem zresztą chuj cię to obchodzi co ja robię i chuj cię powinno obchodzić moje życie. Benzo mam przepisane od psychiatry. Wedle mnie żrej garściami te leki i mieszaj z dragami to jeszcze trochę będziesz jedną nogą po drugiej stronie. Wyjebane mam na ciebie rozumiesz? Myślę, że jasno się wyraziłem.
19.08.2025, 18:58
Jeżeli szykujesz się na jakąś walkę to siekiera i widły nie są najlepszymi opcjami. Siekiera nie jest najlepiej wyważona i po prostu ciężko tym operować z dozą precyzji i finezji, natomiast widły nadają się tylko do dźgania. Zainwestowałbym w pólotraręczny miecz (albo nawet krótszy, w zależności od tego, jak bardzo masz ograniczoną przestrzeń do machania ostrzem) ze względu na poręczność, lekkość i możliwość walki przez więcej czasu niczym człowiek się zmęczy. Do tego jakiś puklerz może zablokować atak napastnika i pełnić funkcję broni pomocniczej.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)