Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
EscobarStore.com - Temat główny
19.08.2025, 10:34
Witamy
Dostępność produktów:
3cmc ICE JEST - nowy stock - zaraz hindus będzie
4cmc JEST
4mmc JEST
cherry JEST
Nep JEST
Apvp JEST
Hexen JEST
Punisher xtc JEST
Dostępność produktów:
4cmc JEST
4mmc JEST
cherry JEST
Nep JEST
Apvp JEST
Hexen JEST
Punisher xtc JEST
19.08.2025, 16:39
Jaki Hindus ? Pisać mnie tu zaraz proszę. Co to , z czym to to się je i w ogóle. Za wszystkie informacje z góry dziękuję
19.08.2025, 17:58
Jako że wcześniej zrobiłem recke tego co zamówiłem należy się również krótkie słowo tutaj. Trochę czuję się odpowiedzialny za małą gówno burze z zeszłego tygodnia więc ten post należy się jak psu buda.
Kontakt 10/10 - szybko, konkretnie, bez pierdolenia i przede wszystkim miło
Dostawa 10/10 - raz szybciej, raz później ale zawsze w terminie. Już zrozumiałem że BHP to BHP i tutaj nie ma żadnych dyskusji a w razie wu są przeprosiny i rekompensata.
Mimo że mejli o kody jak dziecko nie pisałem, przepraszam za ten syf w tamtym temacie i zwracam honor bo to była przyjemność pełna profeska ze strony Pabla.
10/10 polecam bo rzadko na tym rynku spotyka się kogoś tak w porządku i tak profesjonalnego.
Kontakt 10/10 - szybko, konkretnie, bez pierdolenia i przede wszystkim miło
Dostawa 10/10 - raz szybciej, raz później ale zawsze w terminie. Już zrozumiałem że BHP to BHP i tutaj nie ma żadnych dyskusji a w razie wu są przeprosiny i rekompensata.
Mimo że mejli o kody jak dziecko nie pisałem, przepraszam za ten syf w tamtym temacie i zwracam honor bo to była przyjemność pełna profeska ze strony Pabla.
10/10 polecam bo rzadko na tym rynku spotyka się kogoś tak w porządku i tak profesjonalnego.
20.08.2025, 09:44
Witamy
Dostępność produktów:
4cmc JEST
4mmc JEST
cherry JEST
Nep JEST
Apvp JEST
Hexen JEST
Punisher xtc JEST
3mmc JUZ NIEDŁUGO