Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Majaczenie drżenne.
11.08.2025, 07:21
Dobrze, że alkohol pije jedynie podczas imprez (średnio 4-5 razy w roku), wkurw*a mnie ten stan, że plączesz się o wlasne nogi a mozliwosc twojego ciala spada do minimum.
20.08.2025, 11:53
Sniffiarz97
też nie rozumiem po co ludzie się tak upijają
ja nigdy alkoholem się nie doprowadziłem do takiego stanu
jedynie raz jak wziąłem ketę to tak miałem i wymiotowałem jeszcze
też nie rozumiem po co ludzie się tak upijają
ja nigdy alkoholem się nie doprowadziłem do takiego stanu
jedynie raz jak wziąłem ketę to tak miałem i wymiotowałem jeszcze
Ja jestem tym, który puka
21.08.2025, 18:27
Moi rodzice są alkoholowi, jak goście to chlanie, ale jak tykasz co innego to trzeba leczyć xd
22.08.2025, 01:22
włodzimierz
Mam praktycznie takie samo podejście do alko. Patrząc na ludzi naprutych w trzy dupy, wymiotujących i przez następne 2 dni na ostrym kacu zastanawiam się "- po cholerę?", ale cóż pewnie to samo można byłoby powiedzieć o moich przygodach ze stimami... Raz w życiu się spiłem (a właściwie zostałem spity), tak że rzygałem i następnego dnia byłem ledwo żywy - był to mój pierwszy raz z alkoholem i nie wiedziałem, że to co wlałem w siebie to stanowczo za dużo - od tego czasu nigdy więcej nie popełniłem tego błędu.
Mam praktycznie takie samo podejście do alko. Patrząc na ludzi naprutych w trzy dupy, wymiotujących i przez następne 2 dni na ostrym kacu zastanawiam się "- po cholerę?", ale cóż pewnie to samo można byłoby powiedzieć o moich przygodach ze stimami... Raz w życiu się spiłem (a właściwie zostałem spity), tak że rzygałem i następnego dnia byłem ledwo żywy - był to mój pierwszy raz z alkoholem i nie wiedziałem, że to co wlałem w siebie to stanowczo za dużo - od tego czasu nigdy więcej nie popełniłem tego błędu.
19.10.2025, 12:31
Jestem alkoholikiem piję codziennie dwa piwa przed snem bez tego inaczej nie zasnę do tego dochodzi benzo.
Zdarzyło się majaczenie w moim przypadku z braku Klonazepamu, nic tego nie pamiętam cztery dni byłem nieprzytomny.
Zdarzyło się majaczenie w moim przypadku z braku Klonazepamu, nic tego nie pamiętam cztery dni byłem nieprzytomny.