Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
27.08.2025, 09:02
Witam Was
Pracujemy nad tym, aby produkt był najlepszej jakości, w krótce będzie idealny.
Pracujemy nad tym, aby produkt był najlepszej jakości, w krótce będzie idealny.
27.08.2025, 20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2025, 20:25 przez Konrad Curze.)
inked_kawadrat Już było użyte sporo acetonu i alkoholu izopropylowego (i wydłubywanie igłą). Udało się odratować większość detali, jeszcze dzisiaj będę miał jedno podejście do tego a później użyje rozcieńczonego wikolu, aby związać te resztki, których nie dało się usunąć.
Chciałem uzyskać efekt śluzu mieszając wikol z kropelką, ale stanowczo przegiąłem z tą mieszanką.
EDIT. Zwrócono mi uwagę, że chodziło o hexa... Przy najbliższej okazji kupię czysty aceton i spróbuję w ten sposób.
Chciałem uzyskać efekt śluzu mieszając wikol z kropelką, ale stanowczo przegiąłem z tą mieszanką.
EDIT. Zwrócono mi uwagę, że chodziło o hexa... Przy najbliższej okazji kupię czysty aceton i spróbuję w ten sposób.
28.08.2025, 10:06
Próbowałem z czystym acetonem i jedynie co się zmieniło to smak. No może trochę bardziej suchy, ale do małych kryształków to daleko jeszcze. Wydaje mi się,że musi odleżeć po prostu swoje w ciepłym suchym miejscu
31.08.2025, 16:11
Jestem po testach tego mokrego śmierdziela i w chuj ciekawa alternatywa dla alfy czy nepa jak dla mnie. Vapo osmala lufkę, ale to co się wydobywa z tego smolucha, ten smak omo czy innego płynu do płukania tkanin potrafi zniewolić w chuj, jeden mach jesteś w snach 🤗
Ja już z tej 2 miałem jakieś 100 czy 200 mg to walczyłem, żeby to wyjebać do śmieci już, potem wygrzebywać i tak kilka razy, jakieś szukanie paprochów po całej chacie 😅
Niezapomniana faza, jakaś odskocznia w końcu od tych nudnych nepów i alf co są na rynku 😋
Profesjonalny zmywacz do paznokci z Rossmana do myjki nadał piękny słodki smak 🥰
Ja już z tej 2 miałem jakieś 100 czy 200 mg to walczyłem, żeby to wyjebać do śmieci już, potem wygrzebywać i tak kilka razy, jakieś szukanie paprochów po całej chacie 😅
Niezapomniana faza, jakaś odskocznia w końcu od tych nudnych nepów i alf co są na rynku 😋
Profesjonalny zmywacz do paznokci z Rossmana do myjki nadał piękny słodki smak 🥰
31.08.2025, 16:23
cicha_spoleczna_bandyterka ty lepiej powiedz co z moja paczka która wisisz, albo hajsem za to co dostałeś kajabuza oszuście!!
31.08.2025, 19:36
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
31.08.2025, 20:09
Czeslawo no powiem Tobie, że chłop mnie zaintrygował trochę 😅 o co kaman do chuja 😅😅
Epsiakos napisał 02.09.2025, 02:22:
Prywate załatwiajcie na PW. Były już sytuację gdzie ludzie szukali recenzji obecnych sortów, a jedyne co znaleźli to rozmowy o wszystkim z pominięciem produktu.
Ostatnie ostrzeżeni, tyczy się to tak samo reszty, by nie trzeba było ponownie upominac
Prywate załatwiajcie na PW. Były już sytuację gdzie ludzie szukali recenzji obecnych sortów, a jedyne co znaleźli to rozmowy o wszystkim z pominięciem produktu.
Ostatnie ostrzeżeni, tyczy się to tak samo reszty, by nie trzeba było ponownie upominac
01.09.2025, 18:54
Drętwieje nos czy język po tym jak za starych czasów po sniffie ktoś podpowie?
02.09.2025, 09:34
Co się dzieje z waszymi źrenicami po hexenie? U mnie pozostają małe bez zmian, co dziwne bo po innych rc a nawet po fecie mam przynajmniej lekko powiększone
02.09.2025, 10:48
(01.09.2025, 18:54)Szczurek napisał(a): Drętwieje nos czy język po tym jak za starych czasów po sniffie ktoś podpowie?
Ja nie zauważyłem u siebie takiego efektu… może dlatego, że byłem po trudnej walce w MMA, całą głowę miałem lekko „zdrętwiałą”
.Czekam na gołębia z hex-enem, odpocząłem wystarczająco długo, aby móc za kilka dni określić, czy taki efekty występują .
Jak coś takiego się pojawi o co pytasz to dam znać w tej kwestii tutaj.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !