Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oświadczył, że ma narkotyki, ale nie powie gdzie je schował XD
17.07.2022, 17:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2022, 17:03 przez voice.of.voiceless.)
Policjanci zatrzymali 30-letniego mieszkańca Gdyni, który miał w swoim mieszkaniu narkotyki. Śledczy zabezpieczyli blisko 134 gramy amfetaminy.
Kryminalni z Chyloni w trakcie swoich działań ustalili, że jeden z mieszkańców Gdyni może mieć środki odurzające.
— Policjanci ustalili miejsce zamieszkania mężczyzny i pojechali tam, żeby to sprawdzić. Mundurowi wylegitymowali mężczyznę oraz zapytali, czy ma narkotyki. 30-latek zachowywał się bardzo nerwowo, a po chwili oświadczył, że dzień wcześniej znalazł narkotyki za sklepem i ma je na własny użytek, ale nie powie, gdzie są schowane - informuje podkom. Jolanta Grunert z gdyńskiej komendy.
Kryminalni w trakcie przeszukania znaleźli środki odurzające w łazience, mężczyzna schował je na najwyższej półce i w koszu na pranie pomiędzy ubraniami. Funkcjonariusze zabezpieczyli blisko 134 gramy amfetaminy, co stanowi 197 pojedynczych porcji.
30-letni mieszkaniec Gdyni został zatrzymany i trafił do policyjnej celi. Śledczy przedstawili mu zarzut dotyczący przestępstwa, za które grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności.
zrodlo: nadmorski24
134 gramy na 197 porcji, hmm to daje 0.68 grama na wrzute, niezla ta amfetamina taka nie za mocna
17.07.2022, 17:57
Gościu inteligentny inaczej Myślał, że wymyślił super bajerę z tych znalezieniem za sklepem fety, ale nie powie gdzie schował... No co on kurwa myślał, że psy powiedzą: "ok, jak Pan nie chce powiedzieć to trudno - odpuszczamy. Do widzenia i miłego dnia życzymy" i go puszczą na kreskę do domu? Nadużywanie stimów robi kisiel z mózgu.
17.07.2022, 19:16
Ale się uśmiałem
Nawet moja kobieta która jest anty się roześmiała gdy powiedziałem jej z czego tak się śmieje
Dawno nie czytałem tak śmiesznego newsa ;D
Nawet moja kobieta która jest anty się roześmiała gdy powiedziałem jej z czego tak się śmieje
Dawno nie czytałem tak śmiesznego newsa ;D
17.07.2022, 22:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2022, 22:23 przez kot_kreskowy.)
Wiem ,ale nie powiem
Chciałbym widzieć miny tych gliniarzy
Sztos artykuł @"PUDZILLA" , +1
Chciałbym widzieć miny tych gliniarzy
Sztos artykuł @"PUDZILLA" , +1
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.07.2022, 23:41
Najlepiej tak grać idiote i tyle XD ale ciekawe jak na to policja bo pewnie co chwile słyszy dostałem od kogos
22.07.2022, 20:03
Tak to tyle porcji bo według prawa to 1g= jedna porcja o ile się nie mylę bo Maniek wypowiadał się na ten temat w którymś z postów