Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie
24.09.2025, 07:14
Witam, wraz z NEP zamawialem 2 kartoniki, jeden dalem kumplowi. Ja to polknąlem i dlatego zaczęlo później dzialać. Zmieszalem to z alkoholem i to byl mój bląd ponieważ nie poczulem na początku efektów dzialania LSD, jedynie co to mialem lekkie nogi, czulem bardziej zakwasy po treningu, ale zszedl alkohol ( 3 piwka) to zmienila mi się percepcja widzenia, widzialem wszystko pogrubione i rozmyte. Czulem więszką bliskość do świata i mialem życiowe rozkminy. Temat aktywny, tylko jak lykacie to dlużej się rozkręca. Polecam bo cena bardzo dobra i jakość również
27.09.2025, 09:14
W tamtym roku takiej samej pojemności co miałem kartony to 1/4 fajnie robiła, ze mozna było do ludzi wyjść się pokazać.
Mam chcice na ten karton 😍
Mam chcice na ten karton 😍
01.10.2025, 06:13
To zamawiaj 
Ja tam zawsze wrzucam 2 szt i jest grubo. Ale tak właśnie ma być.
PS. Żadnego alkoholu do LSD bo alkohol zabija działanie LSD o połowę spokojnie..jak wyjebiesz z 0,5L wódki i walniesz kwasa 250uq to poczujes,.się jak po kartonie który ma może 100uq.
Wiem co piszę, bo dwa razy taki cyrk odwaliłem i tylko zmarnowałem towar.

Ja tam zawsze wrzucam 2 szt i jest grubo. Ale tak właśnie ma być.
PS. Żadnego alkoholu do LSD bo alkohol zabija działanie LSD o połowę spokojnie..jak wyjebiesz z 0,5L wódki i walniesz kwasa 250uq to poczujes,.się jak po kartonie który ma może 100uq.
Wiem co piszę, bo dwa razy taki cyrk odwaliłem i tylko zmarnowałem towar.
01.10.2025, 08:05
Alkohol obniża działanie LSD ?
Ja bym powiedział, ze to jeszcze w głowie się pierdoli dodatkowo
Ja bym powiedział, ze to jeszcze w głowie się pierdoli dodatkowo

elfo