Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hajlajfowy konkurs!
Może grono jury jest większe i mają problem z wyborem.
A może żadne logo nie pasuje do wcześniej zakładanych przez nich' koncepcji.
Na High-LifeMarket nikt się tu nie zawiódł ina rozwiązanie też przyjdzie pora.
A teraz.....
Trzeba czekać.....
Czekać i ufać
A może żadne logo nie pasuje do wcześniej zakładanych przez nich' koncepcji.
Na High-LifeMarket nikt się tu nie zawiódł ina rozwiązanie też przyjdzie pora.
A teraz.....
Trzeba czekać.....
Czekać i ufać
05.10.2025, 04:05
Wszyscy pojechali tym samym schematem i jeszcze roszczeniowi XD nagrody pocieszenia XD
05.10.2025, 06:22
zaden baner stad sie nie nadaje, bo rozdzielczosci sa zle, wiecie jak to bedzie wygladac jak sie wstawi na strone? nie bedzie pasowac do niczego, ewentualnie mozna zmodyfikowac rozdzielczosc, ale baner straci wtedy na jakosci i bedzie pixeloza miejscami - moze to wlasnie robia w sumie, zmieniaja rozdzielczosc wszystkich banerow i wtedy cos wybiora
chociaz watpie w to, a w sumie nie zdziwie sie jak ten konkurs sie nie rozstrzygnie, bo tak naprawde nie ma co wybrac
chociaz watpie w to, a w sumie nie zdziwie sie jak ten konkurs sie nie rozstrzygnie, bo tak naprawde nie ma co wybrac
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
05.10.2025, 07:08
Grunt żeby była nagroda pocieszenia, ale w sumie fajnie by było jakby Hajt napisał pre słów
(05.10.2025, 06:22)Dead Nightmares napisał(a): zaden baner stad sie nie nadaje......
......nie zdziwie sie jak ten konkurs sie nie rozstrzygnie, bo tak naprawde nie ma co wybrac
....może i tak być....
...lub też dowiemy za jakiś czas, po wejściu na sklep gdzie zaskoczy nas nowa szata zintegrowana że zwycięskim
logo. ...
...a chwilę później, w oficjalnym temacie zobaczymy resztę pudła ...
(05.10.2025, 07:11)EmStO napisał(a): Nagroda pocieszenia w postaci koszyka kasztanów ✌️
Zmienił się klimat i kasztany już były............
....w lato