Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
07.10.2025, 21:22
Nie wiem czy tutaj to pytanie ale jest ktoś kto próbował drona z escobar i highlife i jest w stanie porównać co lepiej wypada?
03.12.2025, 14:03
johnmimic67 Probowalem i jednego i drugiego w ciagu ostatniego miesiaca i nie ma duzej roznicy
Jakbym juz na sile mial mowic, to od Pablo jest troche bardziej speedowy, co na +
Jakbym juz na sile mial mowic, to od Pablo jest troche bardziej speedowy, co na +
03.12.2025, 15:27
Legendarny środek na mszyce
, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć że faktycznie kiedyś Mefedron był w workach sprzedawany na kilogramy w ogrodniczym? Czy to mit?
, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć że faktycznie kiedyś Mefedron był w workach sprzedawany na kilogramy w ogrodniczym? Czy to mit?
Be objective and honest.
03.12.2025, 17:17
@"JureKiler" Mit. Byl sprzedawany jako "plant food". Ale to bylo w czasach kiedy sklepy z rc robily wszystko zeby ominac prawo. Nikt raczej nie wpadal na to zeby podlewac tym pelargonie
@"JureKiler" to bylo jedno z tlumaczen mediow na rosnacy popyt i podaz 4mmc na poczatku drugiej dekady XXI w.
nie ma zadnego udokumentowanego uzycia mefedronu jako srodku owadobojczego
@"JureKiler" jak przewiniesz sobie pare stron to Horsii bardzo dobrze to opisal, masz linka
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...#pid120288
nie ma zadnego udokumentowanego uzycia mefedronu jako srodku owadobojczego
@"JureKiler" jak przewiniesz sobie pare stron to Horsii bardzo dobrze to opisal, masz linka
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...#pid120288
13.12.2025, 23:53
(03.12.2025, 15:27)JureKiler napisał(a): Legendarny środek na mszyce, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć że faktycznie kiedyś Mefedron był w workach sprzedawany na kilogramy w ogrodniczym? Czy to mit?
hahahahhahahah
słyszałem jak pierdolili podobne kocopoły w tv i mówili że mefedron produkuje sie z trutki na szczury
13.12.2025, 23:56
Na moją wiedzę pewni "sprytni" dodają do stimów odrobinę trutki na szczury, bo w małych ilościach działa pobudzająco... czego to ludzie nie wrzucą byle żeby rozcieńczyć dragi i zarobić parę groszy więcej.
14.12.2025, 00:13
Konrad Curze kiedyś w Warszawie do 4mmc dodawali pokruszoną świetlówkę żeby mniej tematu dawać, raz myślę że się nadziałem na taki dodatek jak zamówiliśmy mefe z ogłoszeń.
Klepać klepało coś tam ale to jaki ból poczułem po aplikacji w zatokach to nigdy tak specyficznego nie odczułem
Klepać klepało coś tam ale to jaki ból poczułem po aplikacji w zatokach to nigdy tak specyficznego nie odczułem
Be objective and honest.
14.12.2025, 02:47
No to już jest kurwa idiotyzm i skurwysyństwo... Rozumiem, że pieniądz nie śmierdzi, ale bez przesady.