Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
07.10.2025, 21:22
Nie wiem czy tutaj to pytanie ale jest ktoś kto próbował drona z escobar i highlife i jest w stanie porównać co lepiej wypada?
03.12.2025, 14:03
johnmimic67 Probowalem i jednego i drugiego w ciagu ostatniego miesiaca i nie ma duzej roznicy
Jakbym juz na sile mial mowic, to od Pablo jest troche bardziej speedowy, co na +
Jakbym juz na sile mial mowic, to od Pablo jest troche bardziej speedowy, co na +
03.12.2025, 15:27
Legendarny środek na mszyce
, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć że faktycznie kiedyś Mefedron był w workach sprzedawany na kilogramy w ogrodniczym? Czy to mit?
, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć że faktycznie kiedyś Mefedron był w workach sprzedawany na kilogramy w ogrodniczym? Czy to mit?
Be objective and honest.
JureKiler to bylo jedno z tlumaczen mediow na rosnacy popyt i podaz 4mmc na poczatku drugiej dekady XXI w.
nie ma zadnego udokumentowanego uzycia mefedronu jako srodku owadobojczego
JureKiler jak przewiniesz sobie pare stron to Horsii bardzo dobrze to opisal, masz linka
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...#pid120288
nie ma zadnego udokumentowanego uzycia mefedronu jako srodku owadobojczego
JureKiler jak przewiniesz sobie pare stron to Horsii bardzo dobrze to opisal, masz linka
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...#pid120288
13.12.2025, 23:53
(03.12.2025, 15:27)JureKiler napisał(a): Legendarny środek na mszyce, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć że faktycznie kiedyś Mefedron był w workach sprzedawany na kilogramy w ogrodniczym? Czy to mit?
hahahahhahahah
słyszałem jak pierdolili podobne kocopoły w tv i mówili że mefedron produkuje sie z trutki na szczury
13.12.2025, 23:56
Na moją wiedzę pewni "sprytni" dodają do stimów odrobinę trutki na szczury, bo w małych ilościach działa pobudzająco... czego to ludzie nie wrzucą byle żeby rozcieńczyć dragi i zarobić parę groszy więcej.
14.12.2025, 00:13
Konrad Curze kiedyś w Warszawie do 4mmc dodawali pokruszoną świetlówkę żeby mniej tematu dawać, raz myślę że się nadziałem na taki dodatek jak zamówiliśmy mefe z ogłoszeń.
Klepać klepało coś tam ale to jaki ból poczułem po aplikacji w zatokach to nigdy tak specyficznego nie odczułem
Klepać klepało coś tam ale to jaki ból poczułem po aplikacji w zatokach to nigdy tak specyficznego nie odczułem
Be objective and honest.
14.12.2025, 02:47
No to już jest kurwa idiotyzm i skurwysyństwo... Rozumiem, że pieniądz nie śmierdzi, ale bez przesady.