Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Opinie o produkcie
Nie. Myślę, że gdyby byli rozczarowani prędzej by o tym pisali, aniżeli towar byłby okej. (Nie mówię, że może być zły, bo sorty Esco trzymają poziom) Ale każdy mówił jak to on nie czeka, radowan się nie było końca, a teraz martwa cisza w temacie hehe
24.10.2025, 10:16
Dziwi Cię to jescze? Zawsze tak jest. Podobnie było i jest z hexenem przecież hehe 20 stron o tym jak każdy czeka na powrót, umierają już otp hahah a jak wrócił Hex to recenzji jak na lekarstwo.... Norma
24.10.2025, 18:58
Dobra, takie gadanie dobre czy złe, może średni ?
Escobar
Coś kiedyś wspominał o "wróżbicie Macieju" w innych kwestiach, ja do niego nie będę dzwonił, tylko zaraz złożę zamówienie i sprawdzę, co z 3-MMC.
Powtarzam jeszcze raz:
"Ludzie, wiecznie żyć nie będę, bo na tej scenie już pod weterana podchodzę, a nos i łeb mam tylko jeden... prawie w całości."
Escobar
Coś kiedyś wspominał o "wróżbicie Macieju" w innych kwestiach, ja do niego nie będę dzwonił, tylko zaraz złożę zamówienie i sprawdzę, co z 3-MMC.
Powtarzam jeszcze raz:
"Ludzie, wiecznie żyć nie będę, bo na tej scenie już pod weterana podchodzę, a nos i łeb mam tylko jeden... prawie w całości."
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.10.2025, 09:38
EmStO
Z tego powodu mój wcześniejszy post oraz zamówienie 3-MMC.
Odchodząc od samego 3-MMC, spójrz na inne produkty dostępne w sklepie Escobar.
Coraz mniej ludzi zostawia opinie - TikTok i Shorts robią swoje, a ludziom coraz trudniej zbudować poprawne zdanie…
Z tego powodu mój wcześniejszy post oraz zamówienie 3-MMC.
Odchodząc od samego 3-MMC, spójrz na inne produkty dostępne w sklepie Escobar.
Coraz mniej ludzi zostawia opinie - TikTok i Shorts robią swoje, a ludziom coraz trudniej zbudować poprawne zdanie…
28.10.2025, 10:11
eneduerabe
Cały problem w tym, że właśnie brakuje tutaj opinii. Można byłoby się wku*wić, gdyby ktoś napisał, że:
"jest zajebiście i klepie jak trzeba" - ale tego brakuje.
Wziąłem 5-tkę, zobaczymy. Nastawiam się pozytywnie do testów. Lada dzień powinno dolecieć, wtedy dam raport.
Cały problem w tym, że właśnie brakuje tutaj opinii. Można byłoby się wku*wić, gdyby ktoś napisał, że:
"jest zajebiście i klepie jak trzeba" - ale tego brakuje.
Wziąłem 5-tkę, zobaczymy. Nastawiam się pozytywnie do testów. Lada dzień powinno dolecieć, wtedy dam raport.
28.10.2025, 10:13
Tylko napisz prawdę a nie, bo nagroda
o wiadomo, że większość jest zaorana chlorami to MMC nie ma takiej mocy, kiedyś to było
o wiadomo, że większość jest zaorana chlorami to MMC nie ma takiej mocy, kiedyś to było