Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po 4mmc
25.10.2025, 13:50
4mmc akurat brałem bardzo rzadko, ale esco albo hajlajf ma w ofercie więc celował bym właśnie tam
01.11.2025, 23:19
A dlaczego miałby być nieaktualny?
Udzielaj się do woli, a sklepy podlinkowane w tym sklepie nadal działają - jeśli o to chodzi.
Udzielaj się do woli, a sklepy podlinkowane w tym sklepie nadal działają - jeśli o to chodzi.
Myślę, że pytanie zostało zadane nie do końca precyzyjnie. Powinno brzmieć, osoby, które miały styczność z mefedronem, mają 100% pewności, że substancja była mefedronem, nie mając cienia wątpliwości odnośnie mefedronu którego kiedyś próbowały, mogły by powiedzieć, gdzie można dostać mefedron. Niestety mam wrażenie, że nie wszyscy mogli mieć z nim styczność. Np. ja nie spotkałem się z mefedronem bez zapachu, albo z bardzo słabym, zawsze miał bardzo intensywny, bardzo charakterystyczny zapach, przypominający chyba najbardziej ogórki kiszone. Dziwnie niezrozumiałe jest to, że ludzie coś chwalą, potem idzie zamównie, a przychodzi jakieś g.
18.11.2025, 00:55
Dragonins
Rzuć sobie okiem na dalsze części forum - tam są linki do sklepów partnerskich, działy na których znajdziesz: opinie na temat ich produktów i bardziej ogólne kwestie dotyczące danego Vendora. Z mojej strony bardzo polecam cnego Escobara - pełna profeska, szybko, bezpiecznie a jego towary to jest praktycznie zawsze prima sort. Mewę zamawiałem jakiś czas temu, ale był to w topce najlepszych 4-MMC jakie brałem.
Rzuć sobie okiem na dalsze części forum - tam są linki do sklepów partnerskich, działy na których znajdziesz: opinie na temat ich produktów i bardziej ogólne kwestie dotyczące danego Vendora. Z mojej strony bardzo polecam cnego Escobara - pełna profeska, szybko, bezpiecznie a jego towary to jest praktycznie zawsze prima sort. Mewę zamawiałem jakiś czas temu, ale był to w topce najlepszych 4-MMC jakie brałem.
01.12.2025, 08:48
Witam dałbyś ktoś namiar na dobre 4mmc telegram bądź jakąś wiadomość prywatną od vendora albo do vendora bo już nie mam siły szukać u nas na rejonie taka padaka