Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy
22.11.2025, 15:34
Problem w tym , że nie można już się zarejestrować bo rejestracja została zamknięta ale zakupy bez tego chyba można robić..... Nie wiem.
Konrad Curze sprawdź PW
PS. Czy ktoś zna sklep gdzie można zapłacić normalnym przelewem i mają alfę albo dobrego nepa?
PS2..jak działa ten cały bitomat manualny? Wpłacam tam gotowke tak i wybieram z pulpitu jaka crypto chce zakupić? I mogę Odrazu przelać to na adres portfela Vendora?
Konrad Curze sprawdź PW
PS. Czy ktoś zna sklep gdzie można zapłacić normalnym przelewem i mają alfę albo dobrego nepa?
PS2..jak działa ten cały bitomat manualny? Wpłacam tam gotowke tak i wybieram z pulpitu jaka crypto chce zakupić? I mogę Odrazu przelać to na adres portfela Vendora?
22.11.2025, 19:56
TheEnd
Skanujesz kod QR Twojego portfelu (w moim przypadku są oddzielne kody na różne krypto, ale i tak potrzebuję tylko BTC), wpłacasz gotówke, dostajesz potwierdzenie i relatywnie szybko dukaty powinny wpłynąć. Ja używam Exodusa i na nasze potrzeby sprawdza się (i ma przystępne UI).
Ogólnie odradza się od razu wpłacać na konto vendora, bo w razie jakiś problemów jest zdecydowanie trudniej to wyjaśniać z vendorem / bitomatem. Lepiej już na siebie mieć na to kwitek, po czym do vendora i mieć na to wirtualny kwitek.
Żadne PW nie dotarło - spróbuję coś do Ciebie wysłać, bo może jest to kwestia reputacji.
Skanujesz kod QR Twojego portfelu (w moim przypadku są oddzielne kody na różne krypto, ale i tak potrzebuję tylko BTC), wpłacasz gotówke, dostajesz potwierdzenie i relatywnie szybko dukaty powinny wpłynąć. Ja używam Exodusa i na nasze potrzeby sprawdza się (i ma przystępne UI).
Ogólnie odradza się od razu wpłacać na konto vendora, bo w razie jakiś problemów jest zdecydowanie trudniej to wyjaśniać z vendorem / bitomatem. Lepiej już na siebie mieć na to kwitek, po czym do vendora i mieć na to wirtualny kwitek.
Żadne PW nie dotarło - spróbuję coś do Ciebie wysłać, bo może jest to kwestia reputacji.
22.11.2025, 20:16
Mistrzu nie kupisz bez rejestracji.
Wrzucam foto.
***foto z linkiem do sklepu - jeszcze raz i będzie ban ***
Ponowne otwarcie rejestracji od 01.12
Wrzucam foto.
***foto z linkiem do sklepu - jeszcze raz i będzie ban ***
Ponowne otwarcie rejestracji od 01.12
22.11.2025, 20:33
Blade12
Na Telegramie wiele osób przyjmuje wypłaty blikiem. Po prostu sztuka polega na znalezieniu legitnych vendorów.
TheEnd
Niestety, nie zobacyzłem tej fotki, ale tak czy siak dzięki za chęć pomocy (i przy tym narażenie się moderacji). Jeszcze parę dni jest do rejestracji, zatem przewertuję wątek i może się znajdą inni użytkownicy kojarzący Bolka.
Na Telegramie wiele osób przyjmuje wypłaty blikiem. Po prostu sztuka polega na znalezieniu legitnych vendorów.
TheEnd
Niestety, nie zobacyzłem tej fotki, ale tak czy siak dzięki za chęć pomocy (i przy tym narażenie się moderacji). Jeszcze parę dni jest do rejestracji, zatem przewertuję wątek i może się znajdą inni użytkownicy kojarzący Bolka.
23.11.2025, 11:40
drew1234 masz wyłączony system prywatnych wiadomości, w opcjach profilu to zmienisz
https://dopal.org/usercp.php?action=options
4 opcja od góry, "Dostarczaj wiadomości od użytkowników" musisz mieć zaznaczone
Przelewem zapłacisz u vendora GR8 ChemS
https://dopal.org/usercp.php?action=options
4 opcja od góry, "Dostarczaj wiadomości od użytkowników" musisz mieć zaznaczone
(22.11.2025, 15:34)TheEnd napisał(a): Problem w tym , że nie można już się zarejestrować bo rejestracja została zamknięta ale zakupy bez tego chyba można robić..... Nie wiem.
Konrad Curze sprawdź PW
Przelewem zapłacisz u vendora GR8 ChemS
23.11.2025, 12:33
A jak to apvp i niego teraz? Daje radę? Czy to jakiś analog?
Ma jakiś minimalny próg zamówienia?
Ma jakiś minimalny próg zamówienia?

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)