Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
13.07.2022, 14:00
(22.06.2022, 08:09)M100 napisał(a):KACPER
To zależy od Twojej tolerki bo my odznaczeni to i tak ponad normę jjemy
Zacznij od 3-6mg .
Maniek czy o takich radach mi czasem ostatnio nie wspominałeś ?
„Ja miałem tolerancję na Xanax i relanium tylko i po 30mg miałem za GRUBO!„ ----Dlaczego mnie to jakoś nie dziwi?
Nie no do mnie też bromek leci. Też to samo źródło ,ale ja chciałbym zacząć od 1mg na samym poczatku znajomości chciałabym pamiętać jak nowy kolega działa
A co do tego ztyrania po maratonach to nic tak chyba nie pomaga jak odpoczynek,sen(po pewnym czasie sam wraca do normy-czasem kilka miesięcy)dobre jedzenie,zioła na koncentracje i pamięć oraz maratony ale tym razem na netflixie.
Ketrel miałem od psychiatry. Ustabilizowanie nastroju i sen po amputacji. Jak dla mnie to straszny syf. Do celu tu wymienionego moim zdaniem ni chuja się nie nadaje.
Ps nie wyobrażam sobie jeść to badziewie po 600 czy 800 na sen czy tym bardziej dla zabawy.
20.07.2022, 17:43
1mg na wyciszenie, leki, etc.
2mg uspilo mnie jak dziecko
6mg uspilo mnie jak jebana szmate i gdybym byl na lawce na peronie, na przesluchaniu czy w pracy, usunalbym gdziekolwiek, TOTALNA ODCINA
mowa o bromazolamie powder
2mg uspilo mnie jak dziecko
6mg uspilo mnie jak jebana szmate i gdybym byl na lawce na peronie, na przesluchaniu czy w pracy, usunalbym gdziekolwiek, TOTALNA ODCINA
mowa o bromazolamie powder
20.07.2022, 17:51
Bez tolerki to nawet 0,5mg by wystarczyło, żeby uspokoiło, wyciszyło i usunęło lęki.
20.07.2022, 18:04
Brachu mnie rodzicielka zobaczyla po przyjeciu 6mg wygietego na wszystkie strony kolanami opieralem sie o panele a morda spalem w swoim lozku, myslala ze nie zyje! wiesz co jest najlepsze? NIC, ale to nic nie pamietam nawet teraz, nie pamietam doslownie NIC PUSTKA. Nawet jakbym kogos potracil rowerem i sobie polamal rece bym nie pamietal, co sie dzialo
BROMEK + piwko = AMNEZJA 100 %
BROMEK + piwko = AMNEZJA 100 %
21.07.2022, 13:12
Jeżeli jesz dawki jak dla dziecka to owszem, spróbuj od 30mg zacząć rolek wtedy jest zabawa
27.07.2022, 09:53
Za starych czasów zwykle szło eti, bo z kettelem bywało różnie, raz uśpiło, raz nie. Zwykle jakieś krótkie benzo szło, albo właśnie diazepam, żeby w dzień nie chodzić zamulony lub z RC dichlorazepam, fenazepam.