Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25
19.11.2025, 19:49
Konrad Curze uwierz mi, że sobą już nie jestem w stanie się rozczarować 😆 wiem, że z deklem mi trochę nie teges, więc nic mnie już nie zaskoczy.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
21.11.2025, 10:59
Nastawiam budzik i staram się rozplanować dzień tak aby coś każdego dnia zrobić. Chyba że wpadnie jakiś stim to wtedy wącham
28.11.2025, 01:09
Tak, ogólnie lubię planować kilka dni do przodu, wszystko musi cykać jak w zegarku, tylko weekendy idę na żywioł dla odmiany... i liczę na WoW... a z tym różnie bywa
28.11.2025, 04:11
kurvvisko
Urokiem sięgania dna, czy to przez dragi, czy też przez inne czynniki jest to, że nieważne jak głęboko się pogrążyliśmy owe "dno dna" może bez problemu być głębiej i głębiej i jeszcze głębiej. Podobnie z rozczarowaniem sobą, można po prostu wyrobić sobie jakiś dystans do tego, ale koniec końców jeśli się postaramy to pobijemy wszystkie poprzednie klęski, jakąś spektakularną totalną porażką.
Urokiem sięgania dna, czy to przez dragi, czy też przez inne czynniki jest to, że nieważne jak głęboko się pogrążyliśmy owe "dno dna" może bez problemu być głębiej i głębiej i jeszcze głębiej. Podobnie z rozczarowaniem sobą, można po prostu wyrobić sobie jakiś dystans do tego, ale koniec końców jeśli się postaramy to pobijemy wszystkie poprzednie klęski, jakąś spektakularną totalną porażką.
28.11.2025, 07:06
Konrad Curze zdaję sobie z tego sprawę i ja jestem tego typu człowiekiem. Nieważne w jakie gówno wpadam, potrafię się w nim urządzić. Z jednej strony to zaleta, z drugiej już niestety wada.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.11.2025, 07:18
(28.11.2025, 01:09)DarkSonia napisał(a): Tak, ogólnie lubię planować kilka dni do przodu, wszystko musi cykać jak w zegarku, tylko weekendy idę na żywioł dla odmiany... i liczę na WoW... a z tym różnie bywaU mnie kiedyś z takim planowaniem bywało tak, ze huj to wszystko strzelał i połowa jak mi wypaliła to był cukces 🤓
28.11.2025, 13:07
Jedyny harmonogram w moim życiu to ten pracy który mi układają a reszta to co przyniesie dany dzień
Be objective and honest.
28.11.2025, 13:27
Nie, żyje chwilą plany zawsze mogą się posypac a sypac powinien się tylko szczur