Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
28.11.2025, 07:09
Mam nadzieję, że nie znikną 🥺
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.11.2025, 11:18
Ja to wciąż czekam na jakieś jeszcze kilka recek tego 3MMC 😑
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.11.2025, 11:21
Co się doczekasz Ziomek każdy looo hooo hooo gdzie to 3mmc a jak jest to cisza ✌️
no bo ludzie się nie wiem - BOJĄ?
kuknijcie jak było u patrona... się nie dziwię, że się Patron wkurwił i nie domówił więcej
chociaż ja strzelam, że "smakosz 3MMC" wykupił cały zapas z uwagi na to, że na rynku no nie lata 3MMC tylko te chlory...
serio... ludzie się mogą zdziwić, jak DOBRYM tematem może być ta trójka
oszczędza bardzo nosek i jelita w porównaniu do chlorów - a i profil działania nieco milszy dla umysłu
High-LifeMarket nie załamujcie mnie i ogarnijcie tam tak by było DOBRZE kurFa!
kuknijcie jak było u patrona... się nie dziwię, że się Patron wkurwił i nie domówił więcej
chociaż ja strzelam, że "smakosz 3MMC" wykupił cały zapas z uwagi na to, że na rynku no nie lata 3MMC tylko te chlory...
serio... ludzie się mogą zdziwić, jak DOBRYM tematem może być ta trójka
oszczędza bardzo nosek i jelita w porównaniu do chlorów - a i profil działania nieco milszy dla umysłu
High-LifeMarket nie załamujcie mnie i ogarnijcie tam tak by było DOBRZE kurFa!
28.11.2025, 11:38
Albo jest jeszcze opcja, że to 3mmc było tak dobre, że jego smakosze odlecieli w siną dal 🤣