Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
28.11.2025, 07:09
Mam nadzieję, że nie znikną 🥺
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.11.2025, 11:14
@"JureKiler" czyli sam dobrze wiesz, żę taki gracz chociażby tu na forum jako "wsparcie" Patrona jest potrzebny w razie... braków, których na razie próżno szukać.
ALe co dwa dobre vendory to nie jeden... zwł. że HL ma to piepszone 3MMC... trudno się oprzeć temu ustrojstwu.
ALe co dwa dobre vendory to nie jeden... zwł. że HL ma to piepszone 3MMC... trudno się oprzeć temu ustrojstwu.
28.11.2025, 11:18
Ja to wciąż czekam na jakieś jeszcze kilka recek tego 3MMC 😑
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.11.2025, 11:21
Co się doczekasz Ziomek każdy looo hooo hooo gdzie to 3mmc a jak jest to cisza ✌️
no bo ludzie się nie wiem - BOJĄ?
kuknijcie jak było u patrona... się nie dziwię, że się Patron wkurwił i nie domówił więcej
chociaż ja strzelam, że "smakosz 3MMC" wykupił cały zapas z uwagi na to, że na rynku no nie lata 3MMC tylko te chlory...
serio... ludzie się mogą zdziwić, jak DOBRYM tematem może być ta trójka
oszczędza bardzo nosek i jelita w porównaniu do chlorów - a i profil działania nieco milszy dla umysłu
High-LifeMarket nie załamujcie mnie i ogarnijcie tam tak by było DOBRZE kurFa!
kuknijcie jak było u patrona... się nie dziwię, że się Patron wkurwił i nie domówił więcej
chociaż ja strzelam, że "smakosz 3MMC" wykupił cały zapas z uwagi na to, że na rynku no nie lata 3MMC tylko te chlory...
serio... ludzie się mogą zdziwić, jak DOBRYM tematem może być ta trójka
oszczędza bardzo nosek i jelita w porównaniu do chlorów - a i profil działania nieco milszy dla umysłu
High-LifeMarket nie załamujcie mnie i ogarnijcie tam tak by było DOBRZE kurFa!
28.11.2025, 11:38
Albo jest jeszcze opcja, że to 3mmc było tak dobre, że jego smakosze odlecieli w siną dal 🤣