(22.10.2025, 16:43)laro napisał(a): Hejka,
Jak w termacie, tylko nie piszcie, że Escobar, czy High-Life.market, zamawiałem u obu, przyszło coś jak 4cmc, za którym nie przepadam.
Pozdro
Też myślałem że przyjdzie coś lepszego a tu siedzę siedzieć i takie mehhh z kumplem od esco
Venom255 pewnie masz na myśli stary sort, zajrzyj do mojej opinii na temat nowego sortu.
Jestem ciekawy jak wypadnie od High-LifeMarket 4mmc które zamówiłem w stosunku do nowego kozackiego sortu escobara, którego też już postanowiłem zamówic
(06.12.2025, 18:27)JureKiler napisał(a): Venom255 rozwiąże zagadkę za Ciebie jeżeli zamawiałeś przed 13.11 to miałeś stary sort jeżeli w tym dniu lub późniejszym to miałeś nowy.
06.12.2025, 21:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2025, 21:02 przez JureKiler.)
Venom255 to powiem ci że jestem w szoku bo mój kolega naprawdę jest wprawiony ostatnio chlorów zjedliśmy z 100 na dwóch 25 4mmc na dwóch w miesiąc chyba może półtorej i po dwu tygodniowej przerwie zrobiło na nim bardzo wielkie wrażenie
Może będzie lepiej nam pisać i polemizować gdy zrobisz prawdziwą recenzję w odpowiednim dziale gdzie powiesz nam jaka miałeś przerwę co ostatnio brałeś ile ważysz jakie dawki jaką metodą itp.