Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Paczkomat
JureKiler Kod qr mozesz sobie sam wygenerować, jak znasz telefon i kod odbioru.
Bierzesz takie coś
Gdzie "x" to pełen numer telefonu, z kierunkowym, bez żadnych spacji, np. "+48123456789".
Gdzie "y" to kod odbioru, bez spacji, np. "123456".
I taką całość np. "P|+48123456789|123456" wrzucasz sobie do generatora qr z neta
https://webqr.com/create.html
Bierzesz takie coś
Kod:
P|x|yGdzie "x" to pełen numer telefonu, z kierunkowym, bez żadnych spacji, np. "+48123456789".
Gdzie "y" to kod odbioru, bez spacji, np. "123456".
I taką całość np. "P|+48123456789|123456" wrzucasz sobie do generatora qr z neta
https://webqr.com/create.html
horsii malo ludzi w życiu mnie zaskakuje ale tobie się udało, jestem w szoku XD
Kopara mi opadła ale z drugiej strony system przez taki sam kod automatycznie też musiał wygenerować idąc logiką myślenia. Brawo jescze raz i dziękuję
Kopara mi opadła ale z drugiej strony system przez taki sam kod automatycznie też musiał wygenerować idąc logiką myślenia. Brawo jescze raz i dziękuję
Be objective and honest.
08.12.2025, 02:22
JureKiler
Też serio nie masz czym się martwić wpisując te ciągi liczb - po prostu odbierasz dla kogoś paczkę i nie znasz numeru telefonu na pamięć. W tym przypadku jest to najbardziej prawdopodobna historia - spora część społeczeństwa nawet nie jest świadoma, że dzisiaj dealerka operuje z paczkomatów a nie podejrzanego typa w nieciekawej uliczce.
Też serio nie masz czym się martwić wpisując te ciągi liczb - po prostu odbierasz dla kogoś paczkę i nie znasz numeru telefonu na pamięć. W tym przypadku jest to najbardziej prawdopodobna historia - spora część społeczeństwa nawet nie jest świadoma, że dzisiaj dealerka operuje z paczkomatów a nie podejrzanego typa w nieciekawej uliczce.
08.12.2025, 02:46
Konrad Curze Ja w sumie nigdy nawet sie nie zastanawiałem przesadnie nad tym, ze wpisuje nr z kartki/telefonu (z kodów vendorskich) a nie z pamięci, "bo swoj to sie pamieta". Kurwa - wpisuję to wpisuję. Nie popadajmy w paranoję, przecież (chyba) nikt nie rozkminia czy wpisujesz numer z pamięci czy nie... I tak jak wyżej, odbierasz dla kogoś... 100000x bardziej przypałowe w kwestii żółtych skrzynek, jest robienie naćpanym jakichś breakdance-ów pod paczkomatem, jakieś dziwne ruchy, oglądanie sie jakby cię CIA śledziło, a nie to z czego wklepujesz numer, jesli się normalnie zachowujesz, wyglądasz.
08.12.2025, 03:02
horsii
Dokładnie, chyba, że się pojawia ten komunikat, wtedy należy spierdalać:
https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_16...z,w400.jpg
*Dla paranoików - to tylko mem (nawet lekkie problemy ze składnią i imitacją stylu prawniczego świadczą o tym)
Dokładnie, chyba, że się pojawia ten komunikat, wtedy należy spierdalać:
https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_16...z,w400.jpg
*Dla paranoików - to tylko mem (nawet lekkie problemy ze składnią i imitacją stylu prawniczego świadczą o tym)
horsii jak ostatnio wyjebany alfa po 2-3 dniowce szedlem odebrac pake to z przemeczenia (szedlem normalnym krokiem) zaczalem miec odruch wymiotny na ulicy xD kurwa nigdy wiecej, bycie trzezwym to najwiekszy protip
poza tym stare baby wpisuja pin do kart czy inne kody przez 15 minut, jak wy trzy razy nie traficie w cyferke to sie nikt nie spruje xD zero schiz i tyle, trzeba sobie wryc w banie to haslo i leciec do przodu przez zycie i paczki
poza tym stare baby wpisuja pin do kart czy inne kody przez 15 minut, jak wy trzy razy nie traficie w cyferke to sie nikt nie spruje xD zero schiz i tyle, trzeba sobie wryc w banie to haslo i leciec do przodu przez zycie i paczki
09.12.2025, 11:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2025, 11:34 przez Sniffiarz97.)
Rok temu miałem 2 paczki do odebrania, była zima i -10 stopni, samochod nie odpalił i z dobre 12km jechałem aby je odebrać a termin odbioru się kończył. Na szczęście zdążyłem, ale ręce miałem odmarzniete i jechalem rowerem po drodze szybkiego ruchu, przypal w chuj by był gdyby takiego mnie zatrzymali. Jechałem składaniem starym, jeszcze to była 5:30
(08.12.2025, 02:22)Konrad Curze napisał(a): JureKiler
Mam mam mordo
jakby przyjaciel cię z dupy zajebał co skąd jak kiedy i byś grzał puchę za to to też byś się później obawiał za długo stać pod żółtkiem 
W sumie dzięki niemu teraz siedzę za granicą może to dobrze nawet bo jakie tutaj są możliwości piękne
Be objective and honest.