Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
20.07.2022, 17:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2022, 17:14 przez kot_kreskowy.)
No zdecydowanie wykurwi w kosmos
Tego możesz być pewien...
Ja bym iv nie zajebał z dwóch prostych powodów.
Panicznie boję się igieł
I bałbym się,że coś spierdolę i się przekręce.
Tego możesz być pewien...
Ja bym iv nie zajebał z dwóch prostych powodów.
Panicznie boję się igieł
I bałbym się,że coś spierdolę i się przekręce.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Za 2tyg wyplata wiec mozna poszalec, chcialbym cos wiecej alfki od Esco, bo jak domniemam jest na sklepie
Prosze o kilka slow nt produktu jak i rowniez zdjecie sortu.
Jesli ktos sie nie chce wychylac moze byc na priv w wiadomosci temp.
Z gory dzieki!
Prosze o kilka slow nt produktu jak i rowniez zdjecie sortu.
Jesli ktos sie nie chce wychylac moze byc na priv w wiadomosci temp.
Z gory dzieki!
21.07.2022, 07:10
Siemanko
Mam pytanie czy alfę mogę dodać w małych ilościach do 3cmc aby finalnie produkt był mocniejszy?
Mam pytanie czy alfę mogę dodać w małych ilościach do 3cmc aby finalnie produkt był mocniejszy?
21.07.2022, 07:48
Ojciechrzestny dołączam się do pytania. Ciekawe, czy po takiej mieszance konar zapłonie... Sam czekam na 3cmc i alfę to postaram się sam to sprawdzić.
21.07.2022, 08:49
(21.07.2022, 07:10)Ojciechrzestny napisał(a): Siemanko
Możesz,ale zmieni to zdecydowanie profil działania trójki.
I należy zadać pytanie, czy zwiększy czy być może zmniejszy siedzącą w 3cmc euforię🤔
NIE dla OPIO !!!
21.07.2022, 09:36
Nie wiem czy się nie przebije, ciężko bez testu to stwierdzić.
Ja miałem raz tak, ale to przy 3mmc, że jak najpierw przyjebałem 3mmc i tak po 20 minutach poprawiłem alfą, to eufo z trójki wyjebało w kosmos i dopiero jak zeszło to dało się odczuć alfę.
Ojciechrzestny raczej bym tego nie mieszał przed aplikacją, tylko właśnie robił poprawki.
Ja miałem raz tak, ale to przy 3mmc, że jak najpierw przyjebałem 3mmc i tak po 20 minutach poprawiłem alfą, to eufo z trójki wyjebało w kosmos i dopiero jak zeszło to dało się odczuć alfę.
Ojciechrzestny raczej bym tego nie mieszał przed aplikacją, tylko właśnie robił poprawki.
NIE dla OPIO !!!