Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
11.12.2025, 14:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2025, 15:31 przez Forsik1910.)
mixy zabijają jedna substacje i drugą , kardiozwała wieksza gorsze zejscie tak analizujac to chyba nie warto.
dodam ze zgadzam sie z koleszką nizej
dodam ze zgadzam sie z koleszką nizej
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
11.12.2025, 15:17
Dokładnie, mixy nie sa w stanie uwydatnić 100% działania danej substancji, którą hamują w połączeniu inne substancje. Mózg już wtedy "szalej" nie wiedząc, w która stronę ma podażać.
11.12.2025, 16:02
Już się zapytałem na wątku poświęconemu klefedronowi, ale tutaj też nie zaszkodzi. Z czym byście mieszali 4-CMC? Myślałem, aby dodać do niego pregabalinę, ale może polecacie jakieś bardziej konwencjonalne mixy.
12.12.2025, 20:20
(11.12.2025, 16:02)Konrad Curze napisał(a): Już się zapytałem na wątku poświęconemu klefedronowi, ale tutaj też nie zaszkodzi. Z czym byście mieszali 4-CMC? Myślałem, aby dodać do niego pregabalinę, ale może polecacie jakieś bardziej konwencjonalne mixy.
3+4
Najlepsze połączenie jak dla mnie czy to było cmc czy mmc
Be objective and honest.
Konrad Curze z doświadczenia polecam takie mixy czasem było aż za dobrze po takim mixie
Be objective and honest.
3MMC z 4MMC ... JEST nawet spoko...
tylko, że to są tak podobne substancje, że mixowanie tego w moim odczuciu ma sens jesli np jedna z nich ci sie konczy i chcesz sobie urozmaicic wieczor majac w cilul tej druiej., zwł jak obydwie ogarniesz nosem.
ale
inna sprawa ma sie jak to walniesz w bombce... MEF pokarze pazur z serotoniną... a trójka dorzuci stymulację i dopalinę - jest mocniej i wyraźniej - substancje zyskują nowe znaczenie i może się to serio spodobać
... + trzeba wyczuć dawki takiego mixa = czego oczekujesz
tylko, że to są tak podobne substancje, że mixowanie tego w moim odczuciu ma sens jesli np jedna z nich ci sie konczy i chcesz sobie urozmaicic wieczor majac w cilul tej druiej., zwł jak obydwie ogarniesz nosem.
ale
inna sprawa ma sie jak to walniesz w bombce... MEF pokarze pazur z serotoniną... a trójka dorzuci stymulację i dopalinę - jest mocniej i wyraźniej - substancje zyskują nowe znaczenie i może się to serio spodobać
... + trzeba wyczuć dawki takiego mixa = czego oczekujesz
12.12.2025, 22:20
DarkSonia no właśnie nie bardzo w sumie zależy jaki sort i od kogo bo te połączenie które napisałaś w obu sortach z highlife jeden wypełnia drugi bo 3mmc jest jego takie euforyczne że aż się składa i rozkłada a 4mmc bardziej o profilu speedujacym dla tego fajnie się uzupełniały nawzajem mówi ci to ten co ojebal 25g 4mmc w mixie z25g 3mmc pana hajlafja i były to najlepsze loty
Be objective and honest.