Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
DarkSonia przed każdym badaniem dokupuję sobie 3 kefiry z firmy krasnystaw i piję zawsze przed bomba i po czasem też w międzyczasie przeważnie w 24h badań wypijam z 3 kefiry i praktycznie nie mam żadnych dolegliwości. Z układu pokarmowego a mój kolega który nie pił latał naprzyklad srac parę razy. Też dzięki temu nie mam zgagi
Nawet jak bombek nie walę to popijam w trakcie
Ogólnie na ten moment nie wyobrażam sobie walić bombek bez podkładki z kefiru
Nawet jak bombek nie walę to popijam w trakcie
Ogólnie na ten moment nie wyobrażam sobie walić bombek bez podkładki z kefiru
Be objective and honest.
Konrad Curze no gdzież mordo rzeczy mleczne ci wodę zastąpią
nie pisz tak bo ktoś się jeszcze dotego zastosuje i się odwodni.
Spróbuj cały melanż pić tylko rzeczy mleczne nawet mleko to zobaczymy jak szybko się odwodnisz.
Do spływów jak najbardziej coś gęstego zimnego
Ja mam zawsze dwie butelki jedna kefir drugi woda z cytryną i solą Kłodawska w skrajnych przypadkach odwodnienia + jakis cukier prosty
nie pisz tak bo ktoś się jeszcze dotego zastosuje i się odwodni. Spróbuj cały melanż pić tylko rzeczy mleczne nawet mleko to zobaczymy jak szybko się odwodnisz.
Do spływów jak najbardziej coś gęstego zimnego
Ja mam zawsze dwie butelki jedna kefir drugi woda z cytryną i solą Kłodawska w skrajnych przypadkach odwodnienia + jakis cukier prosty
Be objective and honest.
2 godzin(y) temu
Sorry źle to ująłem - masz rację - chodziło mi o przeplatanie, że raz się napije człowiek nabiału innym razem wody (z przewagą tego drugiego).
1 godzinę temu
splywu sie nie popija to jest pierwsza kwestia.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...