Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cieszmy się z małych rzeczy!
15.07.2022, 21:35
Raul samoistnie po uzyskaniu np. 5 punktów reputacji pozytywnej
https://dopal.net/Temat-dzia%C5%82-Nauka...4#pid12744 a co w końcu z moim pomysłem, który wydaje się być potrzebny, a do tej pory nie został wprowadzony?
https://dopal.net/Temat-dzia%C5%82-Nauka...4#pid12744 a co w końcu z moim pomysłem, który wydaje się być potrzebny, a do tej pory nie został wprowadzony?
15.07.2022, 22:01
Raul znaczy najlepsza to pojecie wzglednie, ale zostalo inaczej moim zdaniem odebrane w tym kontekscie przez Ciebie, najlepsze nie oznacza top of the top, tylko po prostu chodzi o to, aby post z iloscia reputacji wyrozniajacą sie na tle innych
np. bariera min. 5 reputacji +, minusy rowniez sie zaliczaja, czyli 6 + i 2- daja 4, czyli post nie zdobywa "obramowania"
nikt niczego by nie sprawdzal, wystarczy napisac kilka linijek programu, ktory zrobi to co do niego nalezy
np. bariera min. 5 reputacji +, minusy rowniez sie zaliczaja, czyli 6 + i 2- daja 4, czyli post nie zdobywa "obramowania"
nikt niczego by nie sprawdzal, wystarczy napisac kilka linijek programu, ktory zrobi to co do niego nalezy
16.07.2022, 06:22
ProducentRC wzór na szczęście to chyba tutaj jest zawarty jeśli dobrze znalazłem
Co do tematu, tak jak wcześniej pisane było wg mnie po przekroczeniu magicznej bariery 5 punktów automatyczne wyróżnienie (5 punktów to chyba dużo patrząc na realia) plus ewentualnie możliwość wyróżnienia przez moderatora, jeśli uzna, że komentarz w jakiś sposób zasłużył na wyróżnienie.
Co do tematu, tak jak wcześniej pisane było wg mnie po przekroczeniu magicznej bariery 5 punktów automatyczne wyróżnienie (5 punktów to chyba dużo patrząc na realia) plus ewentualnie możliwość wyróżnienia przez moderatora, jeśli uzna, że komentarz w jakiś sposób zasłużył na wyróżnienie.
17.07.2022, 07:47
(16.07.2022, 06:22)kajabuza napisał(a): (5 punktów to chyba dużo patrząc na realia)
Ciężko określić czy 5 punktów to dużo, czy jednak niedużo. Kilka moich postów osiągnęło wartość 5 czy też 6 punktów reputacji, więc nie jest to niemożliwe
Tak czy siak, pomysł z automatycznym wyróżnieniem posta poprzez obramowanie, uważam za wspaniały.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.07.2022, 16:40
No i zajebiście
Dzięki raul gonzalez
Dzięki raul gonzalez
NIE dla OPIO !!!
22.07.2022, 19:49
Teraz to ładnie wygląda podkreśla post i się wyróżnia a oto Nakło w tym chodzić