Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brak Wagi - porady
20.07.2022, 19:41
Nie ma za co Kocie, cała przyjemność po mojej stronie, mimo rany którą zadałeś
A tak całkiem serio, to prosiłbym o konkrety jeśli ktoś takowe posiada, może kiedyś komuś to uratować dupę albo uchronić przed srogim pokaraniem. 😇
A tak całkiem serio, to prosiłbym o konkrety jeśli ktoś takowe posiada, może kiedyś komuś to uratować dupę albo uchronić przed srogim pokaraniem. 😇
21.07.2022, 03:29
To nie mój oddech... To niesiony wiatrem zapach pozostawionych w przeciągu przypalonych racuchów bez jabłek!!! 🤬
Powtarzam: BEZ JABŁEK!!!
The end of Offtop! 😊
Powtarzam: BEZ JABŁEK!!!
The end of Offtop! 😊
22.07.2022, 01:12
zaleznie od substancji,jej gestosci itd to bedzie roznie wygladalo
ja sie sie trzymam tego ze ze lepiej zajebac mniej niz za duzo
ja sie sie trzymam tego ze ze lepiej zajebac mniej niz za duzo
22.07.2022, 10:22
Mi się osobiście wydaje że poprostu lepiej kupić wage i te kilka pierwszych porcji sobie odważyć i zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości. Później to już wszyscy wiemy że jest oko
Nie wiem czemu by się tak bronić przed waga?
Są małe,są duże,są kieszonkowe i laboratoryjne itd
W wypadku „niedogodności „ w przechowywaniu takiego urządzenia zawsze można kupić model który nie rzuca się w oczy i łatwo go skitrać.
Wyprzedze pytanko co po za domem?
Robisz sobie w domku na spokojnie kilka „testowych „ odważeń co by „przyzwyczaić „ oko do wyglądu/ilości/obiętości i wio.
Jakiej techniki byśmy nie używali to i tak pamiętajcie żeby przy sypaniu się nie spieszyć bo czasami różnie wychodzi
Nie wiem czemu by się tak bronić przed waga?
Są małe,są duże,są kieszonkowe i laboratoryjne itd
W wypadku „niedogodności „ w przechowywaniu takiego urządzenia zawsze można kupić model który nie rzuca się w oczy i łatwo go skitrać.
Wyprzedze pytanko co po za domem?
Robisz sobie w domku na spokojnie kilka „testowych „ odważeń co by „przyzwyczaić „ oko do wyglądu/ilości/obiętości i wio.
Jakiej techniki byśmy nie używali to i tak pamiętajcie żeby przy sypaniu się nie spieszyć bo czasami różnie wychodzi
22.07.2022, 16:59
Właśnie ,lepiej po prostu kupić wagę. Dla rzeczy takich jak Benzo w prochu ,tryptaminy w prochu czy dyso w prochu
kluczowe jest staranne i precyzyjne odmierzenie dawki.
kluczowe jest staranne i precyzyjne odmierzenie dawki.
kot_kreskowy TO NIE JA PISAŁEM!!!!
SERIO!!!!!
Maniek co tu się?????? 🤔
Pazyfea chodzi zapewne o rozpuszczenie np 1g hexa w 10ml wody i sobie pompką odmierzasz późnej. 🙃🙃
SERIO!!!!!
Maniek co tu się?????? 🤔
Pazyfea chodzi zapewne o rozpuszczenie np 1g hexa w 10ml wody i sobie pompką odmierzasz późnej. 🙃🙃
22.07.2022, 19:51
ja zawsze sprawdzałem na wadze 1zł bo przeważnie to 5g i kalibrowałem to z różnymi sposobami a jak nie to worek szybki sok do bierdonki i ważne XD jakby mi się waga zepsuła