Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
10.01.2026, 18:07
@"Drako Malfoy"
No w teorii tak, powinno wciągać wilgoć.
No w teorii tak, powinno wciągać wilgoć.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
14.01.2026, 17:33
Zapewne jakby bylo thc to cena bardzo by sie roznila w stosunku do tej co jwst chociaz przy paleniu jakos bardzo tego nie czuc ale jednak jest taki dziwny posmak ogolnie ciezkie to jest do rozroznienia
15.01.2026, 11:57
Ja zamówiłem 2 peny "thc" bo wyjeżdżam za granicę a nie chcę żadnego przypału.
Zajebista alternatywa w takim przypadku.
Zajebista alternatywa w takim przypadku.
odjutraniepale
Chodzi Ci o przypał na lotnisku/granicy?
Jest bardzo duża szansa, że zabiorą Ci te peny na badania, bo one zwykle nie wyglądają jak zwykłe epapierosy nikotynowe.
Nie wiem jak z zapachem samego płynu, ale chmura też normalnie pachnie ziołem, więc zakładam, że zapach płynu, albo nawet zapach samego ustnika(jeśli będziesz palił wcześniej) może sprawić, że pies na lotnisku przy Tobie usiądzie.
Chodzi Ci o przypał na lotnisku/granicy?
Jest bardzo duża szansa, że zabiorą Ci te peny na badania, bo one zwykle nie wyglądają jak zwykłe epapierosy nikotynowe.
Nie wiem jak z zapachem samego płynu, ale chmura też normalnie pachnie ziołem, więc zakładam, że zapach płynu, albo nawet zapach samego ustnika(jeśli będziesz palił wcześniej) może sprawić, że pies na lotnisku przy Tobie usiądzie.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)