Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie
05.02.2026, 05:31
Na mnie nie Zdziałał dałem kartonik pod język i dobra godzinę tam siedział ale ja tam efektów oprócz posmaku nie odczułem dodam że dobrego alko nep MDMA i zioło może być że byłem już tak zrobiony ze nie zadziałało po prostu lepiej na czysto to brać mam jeszcze jeden to właśnie SB zafunduje ale tylko alko i nic więcej do. Tego
Te kwasy ogolnie nie sa jakies mocne wydaje mi sie ze nie naja tych deklarowamych 220uq tylko jakies 130-60 lub mogly juz stracic moc pod koniec pazdziernika dostalem takie same i wydsje mi sie ze byly mocniejsze
mdma i zioko podbijaja faze kwasika takze to nie o to chodzi
Ps ttle czasu pod jezykiem nie rozpuscilo vi sie to ? Ja zawsze 10min pod jezyk potem polykam
mdma i zioko podbijaja faze kwasika takze to nie o to chodzi
Ps ttle czasu pod jezykiem nie rozpuscilo vi sie to ? Ja zawsze 10min pod jezyk potem polykam
06.02.2026, 00:06
(05.02.2026, 05:31)piotrkolo12345 napisał(a): Na mnie nie Zdziałał dałem kartonik pod język i dobra godzinę tam siedział ale ja tam efektów oprócz posmaku nie odczułem dodam że dobrego alko nep MDMA i zioło może być że byłem już tak zrobiony ze nie zadziałało po prostu lepiej na czysto to brać mam jeszcze jeden to właśnie SB zafunduje ale tylko alko i nic więcej do. Tego
mordeczko a bierzesz jakieś leki przeciwpsychotyczne? może tu tkwi problem?
10.02.2026, 22:24
Ja jak waliłem te kartony to niezapomniane przeżycie jak zjadłem 2 na raz
Do tego piguła i fetka wszystko od HL
coś pięknego
Muszę spróbować kolejny raz i zdam relacje czy działa tak samo ale teraz spróbuje bardziej bez dodatków
Do tego piguła i fetka wszystko od HL
coś pięknego
Muszę spróbować kolejny raz i zdam relacje czy działa tak samo ale teraz spróbuje bardziej bez dodatków
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat