Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
23.07.2022, 13:41
Mi się wydaje że jak byś zagadal lub doplacil to jest opcja na sobotę, bo kiedyś miałem u kogoś w sobotę rakietę nie wiem dokładnie od kogo.
23.07.2022, 14:08
w dużych miastach kurierzy normalnie kursują nawet soboty. Tak jest w Warszawie ,kiedyś pewną paczkę nie związaną z RC dostarczyli mi ten sam dzień.
Czesc
jak paczka doleci w weekend to podesle dane do odbioru ale roznie to bywa z weekendowymi kurierami. Raz dostarczą w weekend a raz w poniedzialek.
Pamietajcie o tej zasadzie :
....Wysyłka w ciągu 48h roboczych od opłaty, paki latają średnio 2-5 dni roboczych , jeśli nie masz kontaktu od nas w tym czasie to pisz po 5 dniach roboczych. Sobota i niedziela to dni wolne nie robocze.....
Privnote.com juz normalnie działa wiec kontaktujemy sie na dwa sposoby, temp.pm oraz privnote.com
Uwazajcie na fake strony typu privnata.com , pirvnota.com itd .... tych stron nie wolno używać.
jak paczka doleci w weekend to podesle dane do odbioru ale roznie to bywa z weekendowymi kurierami. Raz dostarczą w weekend a raz w poniedzialek.
Pamietajcie o tej zasadzie :
....Wysyłka w ciągu 48h roboczych od opłaty, paki latają średnio 2-5 dni roboczych , jeśli nie masz kontaktu od nas w tym czasie to pisz po 5 dniach roboczych. Sobota i niedziela to dni wolne nie robocze.....
Privnote.com juz normalnie działa wiec kontaktujemy sie na dwa sposoby, temp.pm oraz privnote.com
Uwazajcie na fake strony typu privnata.com , pirvnota.com itd .... tych stron nie wolno używać.
24.07.2022, 11:23
Ma się rozumieć Escobar, a tu panowie foto pięknej alficy heh , czy trzeba pisać czy vendro do polecenia? Chyba nie jak paki śmigają? Chyba nie bo wszystko jak zawsze sprawnie , BHP jedno z najlepszych jak nie najlepsze ! Alfica konkretna jak już pisałem wcześniej
https://anonfiles.com/mcAbt909yb/20220724_115738_jpg
https://anonfiles.com/mcAbt909yb/20220724_115738_jpg
25.07.2022, 11:37
Siema!
Zalecamy większe zakupy 3cmc, ceny będą szły do góry i dostępność tez nie jest gwarantowana na jesieni.
Zalecamy większe zakupy 3cmc, ceny będą szły do góry i dostępność tez nie jest gwarantowana na jesieni.
25.07.2022, 12:20
Kontakt, jakosc sortow, bhp na 10! Inni V powinni sie uczyc, serio!
Piszac z Esco czujesz sie jak na whatsapie
Wybrne 5g konkursowej Alfy pihp!
Jak wyladuje, zdam relacje i wrzuce foto
oczekiwania sa mega wysokie, bo Escobar zawsze mial przepotezna alfe !
Piszac z Esco czujesz sie jak na whatsapie
Wybrne 5g konkursowej Alfy pihp!
Jak wyladuje, zdam relacje i wrzuce foto
oczekiwania sa mega wysokie, bo Escobar zawsze mial przepotezna alfe !
Ja sie boje juz pisac do esco haha
Ale racja kontakt genialny produkty zawsze na stanie tyllo te co sa przetestowane i sie nadaja!
Nie wrzuca byle czegona stan jak inni vendorzy!
Jak dojdzie paka rowniez opisze dokladnie alfe bo tak jak pisalem ostatnim razem bylem po gbl wiec nie miarodajne testy byly terazprzetestuje na czysto
Ale racja kontakt genialny produkty zawsze na stanie tyllo te co sa przetestowane i sie nadaja!
Nie wrzuca byle czegona stan jak inni vendorzy!
Jak dojdzie paka rowniez opisze dokladnie alfe bo tak jak pisalem ostatnim razem bylem po gbl wiec nie miarodajne testy byly terazprzetestuje na czysto