Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
HEX-EN, N-etylonorheksedron
11.03.2026, 08:31
Konrad Curze
Typowa sesja to doba, zasypiam szybko bez problemu, z reguły starcza mi godzina-dwie i zgon. I śpię normalnie te 7-8 h.
Ja niczego nie stosuje po ćpaniu, podałem ci tylko przykłady co może zadziałać bo wiem że to działa faktycznie.
Typowa sesja to doba, zasypiam szybko bez problemu, z reguły starcza mi godzina-dwie i zgon. I śpię normalnie te 7-8 h.
Ja niczego nie stosuje po ćpaniu, podałem ci tylko przykłady co może zadziałać bo wiem że to działa faktycznie.
...bo nawet małpa zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.
11.03.2026, 09:36
Jasne, dzięki za info - nie ukrywam lekkiej zazdrości, bo zasypianie to dla mnie najgorsza część ekscesów.
11.03.2026, 19:18
Konrad Curze
Wiesz, ja mam sen unormowany, nigdy nie miałem z tym problemu, staram się dobrze odżywiać, pracę mam też ciężką i to też ma wpływ, nie pracuję na żadne nocki czy zmiany, no generalnie zdrowy chłop jestem.
Wiesz, ja mam sen unormowany, nigdy nie miałem z tym problemu, staram się dobrze odżywiać, pracę mam też ciężką i to też ma wpływ, nie pracuję na żadne nocki czy zmiany, no generalnie zdrowy chłop jestem.
...bo nawet małpa zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.
11.03.2026, 20:30
No ja pracuję nad uregulowaniem rytmu dobowego (bez leków nasennych) i w końcu mi się udaje... Co jest jakimś sukcesem, ale jak pojawi się hexen na warsztacie to nie będzie tak łatwo.
Epsiakos ? Forumowy koneserze i weterani stymulantów, może ty masz jakieś sprawdzone sposoby na zaśnięcie po hexenie?
Epsiakos ? Forumowy koneserze i weterani stymulantów, może ty masz jakieś sprawdzone sposoby na zaśnięcie po hexenie?
12.03.2026, 07:25
ja zawsze gdy temat już nie klepie tak jak ma klepać, jem sporo węgli + ketrel 25mg. Idę spać po 15 minutach, tylko że temat już musi puszczać
12.03.2026, 08:15
Ja po takiej nocce czy max dwóch z hexem jestem mocno zmęczony,
niemniej i tak nim pójdę spac po ostatniej kresce gdy puuszxa kieruje sie do wanny która jest zbawienia po czym jem ciepły posiłek chocby niewielki ale cos ciepły i niedługo potem kładę sue spac i tyle mnie widziano ,spie 8/10 h i full m0nter
Takze u mnie powyższy scenariusz dzlala niemal zawsze .
niemniej i tak nim pójdę spac po ostatniej kresce gdy puuszxa kieruje sie do wanny która jest zbawienia po czym jem ciepły posiłek chocby niewielki ale cos ciepły i niedługo potem kładę sue spac i tyle mnie widziano ,spie 8/10 h i full m0nter Takze u mnie powyższy scenariusz dzlala niemal zawsze .
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
12.03.2026, 11:14
Ja już zanim brałem narkotyki miałem problem z zasypianiem. Zaczęło się od momentu gdy szybko zabijałem wagę do zawodów, Maks 5% tkanki tłuszczowej, ok 20kg w 2 miesiące, 1600kcal przez 4 miesiące i nie miałem fizycznej ochoty spać, byłem zmęczony ale nie mogłem spać przez fizyczny głód. Do dzisiaj mam w psychice że jak nie zjem przed snem to nie zasne
ja z henrykiem przewaznie lece miedzy trzema a piecioma dobami, nigdy nie mialem problemow z zasnieciem, wiekszym problemem bylo NIE ZASNAC po zajebaniu 3mg za duzo xD 0 benzodiazepin 0 alkoholu 0 kannabinoidow 0 przeciwpsychotykow
tylko ze mi na tak długą wielodobe schodzi raptem 500-800mg hexa
Konrad Curze jak jestes juz zmielony, bo lecisz powiedzmy trzecia dobe, to pierdolniecie ciupki wiecej wysyla od razu do spania xD jak wrzucilem na ruszt takiego wiekszego szczura to zasnalem na stojaco chwile po konsumpcji gryzonia z talerza
tylko ze mi na tak długą wielodobe schodzi raptem 500-800mg hexa
Konrad Curze jak jestes juz zmielony, bo lecisz powiedzmy trzecia dobe, to pierdolniecie ciupki wiecej wysyla od razu do spania xD jak wrzucilem na ruszt takiego wiekszego szczura to zasnalem na stojaco chwile po konsumpcji gryzonia z talerza