Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1P-LSD
03.07.2022, 17:52
Mnie po jednym trzepalo naprawdę konkretnie. Omamy słuchowy plus lekkie wizualne. Błyski świateł i ogóla zmiana percepcji. Zmiany w słyszeniu muzyki.Na minus strasznie podnosi tempersture.
03.07.2022, 18:18
Hujowo z tą podniesiona temperatura....
Ostatnio kwasilem to musiałem przy chłodzeniu siedzieć bo sie lało że mnie niemiłosiernie
Ostatnio kwasilem to musiałem przy chłodzeniu siedzieć bo sie lało że mnie niemiłosiernie
04.07.2022, 19:34
Ja po 1p-lsd ,1cp-lsd czy 1v-lsd miałem tylko i wyłącznie wizuale. Na umyśle czułem się jak najbardziej trzeźwy.
beż żadnych faz w postaci stymulacji ,podniesionej temperatury itp..
Takie rzeczy doświadczałem tylko po tryptaminach ,ale i tak mi to nie przeszkadzało.
beż żadnych faz w postaci stymulacji ,podniesionej temperatury itp..
Takie rzeczy doświadczałem tylko po tryptaminach ,ale i tak mi to nie przeszkadzało.
26.07.2022, 13:34
Na pierwszy raz z psychodelikami dla mnie, z przerywanym od wielu lat GABA najbezpieczniej chyba bedzie 25mg wziąć i ocenić jak na mnie działa, jak myślicie i doradzacie ?
30.07.2022, 13:22
Bardzo fajny kwas mi aż tak gorąco nie było po jednym może jesteście za grubi co niektórzy to i gorąco jest po jednym mialem i wizualne i dźwięki planuje dwa kiedyś zjeść to będzie bum
02.08.2022, 23:53
Między jednym a dwoma może być ogromną różnica. Ja po 3 dopóki mi się nie załadowało myślałem że będzie lipa po czym jak mi wszedl peak dobre 3h miałem urwany film myślałem że minęło kilka dni a to dopiero było kilka h. Także polecam rozwagę.