Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazolam
06.07.2022, 16:13
(06.07.2022, 04:38)kajabuza napisał(a): Godzilla no bank nabrałem respektu do Bromka.
Bes kitu, pierwszy weekend odstawki w robocie zostawiłem wszelkie benzo.
I brałem pod uwagę L4 i detoks w oddziale jakimś, bo to był koszmar.
Polecam
EDIT: Dziś w nocy miałem pierwszy sen taki wyraźny który mogłem sobie zrekonstruować w głowie mimo, że od odstawienia Bromka minęło 2 tygodnie, a Relanium tydzień.
To może utwierdzać w przekonaniu, że faktycznie po benzo się nie śpi a co najwyżej odpoczywa fizycznie leżąc jak zwłoksony.
Chujowo podszedłeś do tematu - pisaliśmy Ci z horsim na czacie jak zrobić, trzeba było schodzić powoli zmniejszając dawki, aż do minimum i potem to samo z rolkami - wspomóc się przez kilka dni minimalnymi dawkami i potem w razie czego odstawić przy jak najmniejszych dawkach.
Maniek właśnie dobrze podszedłem tzn... Za Waszą radą postawiłem na rolki, mając do wyboru jeszcze klony i broma. Dzięki Wam
ProducentRC około 2 miesiące codziennie 3/6mg jak badane RC to wiadomo oporowo, ale to może z 2-3 dni jeśli mnie pamięć nie myli.
ProducentRC około 2 miesiące codziennie 3/6mg jak badane RC to wiadomo oporowo, ale to może z 2-3 dni jeśli mnie pamięć nie myli.
27.07.2022, 10:08
W czym najlepiej się to rozpuszcza do zrobienia roztworu ? Bo na reddicie często widzę, że trochę z tym problem jest. Wolałbym jednak glikol niż alko. Dużo zabawy ?
27.07.2022, 16:49
@"PUDZILLA" no kiedyś też zawsze robiłem na spircie, tylko pojawiał się problem jak robiłem detox od benzo, wyciągałem buteleczkę (zaznaczalem ostatni poziom roztworu na butelce flamastrem) np. po roku i zawsze było mniej bo paruje, całe zrobione proporcje, dawkowanie szło się walić i nie wiesz ile naprawdę bierzesz, dlatego teraz pierwszy raz chciałem zrobić w glikolu, a właśnie czytałem, że w tym bardzo ciężko sie rozpuszcza... Temu pytam czy ktoś może tu próbował
28.07.2022, 03:34
fiodor w gliku bardzo dobrze sie rozpuszcza, wystarczy łaźnia horsii potwierdzi
a jesli cos takiego Ci sie przydarzyło, to imo lepiej robić mniejsze roztwory (np. 1ml na 0.5 ml) a proch trzebac hermatycznie zapakowany, z tego co pamietac to w czystej parkowej też sie dobrze rozpuszczał bromazolam przy zastosowaniu łaźni im
a jesli cos takiego Ci sie przydarzyło, to imo lepiej robić mniejsze roztwory (np. 1ml na 0.5 ml) a proch trzebac hermatycznie zapakowany, z tego co pamietac to w czystej parkowej też sie dobrze rozpuszczał bromazolam przy zastosowaniu łaźni im
@"PUDZILLA" Dobra to będę próbował robić na gliku jak mówisz, ale to kiedy znajdę trochę czasu. Pamiętam, gdy czytałem odnośnie Broma na zagranicznych grupach, że ludzie używali dmso i/lub dodawali kwasku cytrynowego bo przez 2 dni nie chciało się rozpuścic.
No szczególnie ostatnio to tam na reddicie, albo same scamy, albo naganiacze, poza tym zamknęli 2 największe podgrupy nt. RC. Trochę mi to zaczyna dopka przypominać haha więc odechciewa się...
PS @"PUDZILLA" znasz może coś podobnego do reda, bluelighta gdzie znajdę jakieś rzetelne info o świecie RC, nowościach, poradach itd. ?
PS @"PUDZILLA" znasz może coś podobnego do reda, bluelighta gdzie znajdę jakieś rzetelne info o świecie RC, nowościach, poradach itd. ?