Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Krakow- mefedron
2 godzin(y) temu
Witam robaczki 😺
Jadę właśnie na wycieczkę do Krakowa i szukam dobrej duszyczki która pomogła by mi otrzymać trochę metki. Jestem z dzieckiem, więc nie za bardzo mogę podejść do kogoś i zapytać. Ktoś pomoże?
Jadę właśnie na wycieczkę do Krakowa i szukam dobrej duszyczki która pomogła by mi otrzymać trochę metki. Jestem z dzieckiem, więc nie za bardzo mogę podejść do kogoś i zapytać. Ktoś pomoże?
Maniek napisał 1 godzinę temu:
Regulamin forum:
Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek informacji o prowadzonych transakcjach, zamieszczania ogłoszeń kupna lub sprzedaży jakichkolwiek produktów. https://dopal.org/regulamin.php
Regulamin forum:
Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek informacji o prowadzonych transakcjach, zamieszczania ogłoszeń kupna lub sprzedaży jakichkolwiek produktów. https://dopal.org/regulamin.php
2 godzin(y) temu
Jak już znajdziesz ten mefedron, to mam nadzieję, ze nie będziesz skąpić i dziecku też posypiesz
2 godzin(y) temu
Nie komentuj kolego 😺 ja z dzieckiem jestem praktycznie 24h na dobę, więc ciężko by było być bez niego. Po m. zachowuje się i wyglądam normalnie + jestem znacznie cierpliwsza i opanowana. I przede wszystkim nie mam ochoty wejść pod koła rozpędzonego samochodu...
1 godzinę temu
Wydaje Ci się, że jesteś cierpliwsza i opanowana XD
To, że nie jestem święty, to mało powiedziane. Ale nigdy nie zajmowałbym się dzieckiem pod wpływem narkotyków.
Powiem Ci coś od czego białka w oczach Ci się zetną - jesteś złą matką
Czekamy na wybuch złości
To, że nie jestem święty, to mało powiedziane. Ale nigdy nie zajmowałbym się dzieckiem pod wpływem narkotyków.
Czekamy na wybuch złości
Szydercy. Ja wiem, że jestem hujową matka i zawsze taka byłam, aaaaale: od dziesięciu lat jestem z nim dniem i nocą, codziennie mu powtarzam, że bardzo go kocham i robię dosłownie wszystko co mogę by sprawić, by miał dobre dzieciństwo. Od jedenastu lat nie miałam alkoholu w ustach, z nikim się nie spotkałam, a w głowie miałam tylko Jego i wszystkie te problemy które się wokół nas zebrały....
Chłopcy ja wiem, że to wygląda średnio, ale ja już dalej tak nie mogę. Potrzebuje się od tego wszystkiego oderwać na chwilę i uciec
Oj nawet nie wiesz jak ciężko jest mnie wprowadzić z równowagi...
Panie Maniek, nie chce podważać Pana zdania ani nic w tym stylu, ale napisałam ten post na wzór posta na temat Warszawy... Myślałam, że skoro taki post już istnieje, to nic się nie stanie gdy powstanie podobny...
Chłopcy ja wiem, że to wygląda średnio, ale ja już dalej tak nie mogę. Potrzebuje się od tego wszystkiego oderwać na chwilę i uciec
( 1 godzinę temu)doxyou napisał(a): Wydaje Ci się, że jesteś cierpliwsza i opanowana XD
Czekamy na wybuch złości
Oj nawet nie wiesz jak ciężko jest mnie wprowadzić z równowagi...
Panie Maniek, nie chce podważać Pana zdania ani nic w tym stylu, ale napisałam ten post na wzór posta na temat Warszawy... Myślałam, że skoro taki post już istnieje, to nic się nie stanie gdy powstanie podobny...