Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Na co najczęściej marnujesz czas? 13/06/2026
13.06.2026, 14:32
Ostatnio na odświeżanie forum, 1000 razy na godzinę
A tak poza tym to takiego pojęcia w życiu nie uznaje jak marnowanie czasu.
Każda chwila to jakiegoś rodzaju nauka, odpoczynek lub inwestycja w siebie.

A tak poza tym to takiego pojęcia w życiu nie uznaje jak marnowanie czasu.
Każda chwila to jakiegoś rodzaju nauka, odpoczynek lub inwestycja w siebie.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
13.06.2026, 14:55
W moim życiu czasu nie marnuje wręcz przeciwnie bardzo sie z nim liczę i go szanuje dzięki czemu wszystko co robię w wiekszym lub mniejszym stopniu każdego kolejnego dnia czyni mnie lepszą wersją siebie
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
13.06.2026, 16:36
Czas swój zmarnowałem na ordynarnym ćpaniu pobytem w pudle.Ale myślę że pucha uratowała mi życie. Więc nie wiem w sumie czy to czas zmarnowany,czy to był ciężki detoks.
11 godzin(y) temu
Obecnie marnuję czas bo nie jestem w stanie zrobić czegoś,nie wiem jak zacząć,co zrobić żeby było wszystko dobrze.Mysleniem samym czas marnuję.
Pojebane to,ale to prawda.
Będzie poniedziałek,więc nowy dzień i nowe możliwości to nie będę czasu marnować.
Pojebane to,ale to prawda.
Będzie poniedziałek,więc nowy dzień i nowe możliwości to nie będę czasu marnować.
11 godzin(y) temu
To jest właśnie ten moment zadumy.
Wychodzisz z puchy, jesz zupę i z każdą łyżką zastanawiasz się Co Kurwa Dalej
Wychodzisz z puchy, jesz zupę i z każdą łyżką zastanawiasz się Co Kurwa Dalej
W kielni zero, a kielon napełnia się
10 godzin(y) temu
Nie jest to łatwe wiem ...
Ale
Przede wszystkim zacząłbym od podsumowania zysków i strat poprzedniego życia których suma jasno wskaże kierunek jaki powinien obrać i zacząć nim podążać tak aby mogły powstać nowe zdrowsze nawyki i priorytety te które służą tylko wzrostowi nie upadkowi człowieka
Ale
Przede wszystkim zacząłbym od podsumowania zysków i strat poprzedniego życia których suma jasno wskaże kierunek jaki powinien obrać i zacząć nim podążać tak aby mogły powstać nowe zdrowsze nawyki i priorytety te które służą tylko wzrostowi nie upadkowi człowieka
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace