Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zmiany cen używek
Wczoraj, 03:18
Witam, kilka miesięcy temu została podpisana ustawa uni europejskiej na temat wpisania prekursorów CMC MMC i amfy do listy najbardziej surowo traktowanych prekursorów, przez co te substancje zniknęły z wielu sklepów.
Czy zauważyliście wzrost cen albo spadek jakości CMC MMC lub amfy ostatnim czasie?
Czy zauważyliście wzrost cen albo spadek jakości CMC MMC lub amfy ostatnim czasie?
Ja jestem tym, który puka
Wczoraj, 04:45
Spadek jakości amfetaminy trwa już od kupę czasu, a ceny wzrastają. I to nie od dziś bo to już trwa kilka lat.
Wczoraj, 05:28
(Wczoraj, 03:18)włodzimierz napisał(a): Witam, kilka miesięcy temu została podpisana ustawa uni europejskiej na temat wpisania prekursorów CMC MMC i amfy do listy najbardziej surowo traktowanych prekursorów, przez co te substancje zniknęły z wielu sklepów.
Nie. Wszystko po staremu.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Wczoraj, 06:41
Z całą pewnością co sort... to ciekawych rzeczy się doświadcza i wbrew krążącym opiniom jak sobie prześledziłam ostatnio pewne fora i grupy to rzeczywiście wiele się w samej produkcji zmieniło ( nawet nie wiedziałam, że mefa dla przykładu można na tyle sposobów wyczarować ), także jak znowu zobaczę że "mef to mef" to się delikatnie zacznYM śmiać
a co do cen... póki co... vendorzy nie nałożyli cła, vatu i ..podatku dla artystów... także po staremu
a co do cen... póki co... vendorzy nie nałożyli cła, vatu i ..podatku dla artystów... także po staremu
Wczoraj, 08:43
nadal jest w miare tanio. a prekuorsory do mefa czy fety dostepne nawet na erli
prostuj się kurwo
Wczoraj, 10:16
Dlatego warto mieć... parę sklepów na okach 
Wiele sklepów ma np. zajebisty towar... ale dostawa to tragedia
inne 3ba pokukac opinie, warto kupować od sprawdzonych ludzióF
Wiele razy natknęłam się na sytuacje, w których ludzie zamawiali z cebulki, foty fikalafon, opis łał ... a sam towar taki se ( no i do fot nie podobny w ogóle )
no 3ba wyczuć caasami na yntuicję skonT brać, a skąd lepiej nie

Wiele sklepów ma np. zajebisty towar... ale dostawa to tragedia
inne 3ba pokukac opinie, warto kupować od sprawdzonych ludzióF
Wiele razy natknęłam się na sytuacje, w których ludzie zamawiali z cebulki, foty fikalafon, opis łał ... a sam towar taki se ( no i do fot nie podobny w ogóle )
no 3ba wyczuć caasami na yntuicję skonT brać, a skąd lepiej nie