Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nep vs Hexen
15.04.2026, 22:52
der hexen to kultowa seria gier niemieckiego studia DerProjektRote, a NEP to New Economic Policy, dwie zupelnie rozne rzeczy przeciez, nie ma co porownywac
i jeden i drugi sprawdzaja sie w podobnych, ale jednak innych kwestiach
i jeden i drugi sprawdzaja sie w podobnych, ale jednak innych kwestiach
Dzisiaj, 00:00
W swoim życiu miałem okazję kilkukrotnie próbować nepa, natomiast jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się skosztować Henryka, a przyznam się, że ostatnimi czasy chodzi mi taka myśl po głowie. Dodam, że stymulanty nie są moją ulubioną grupą substancji, ale czasem przydała by się jakaś odskocznia od chlorów i mmc-ków. Jakie dawkowanie na pierwszy raz Henia zalecacie? Nepa brałem jakoś od 30-70mg na strzał.
Dzisiaj, 00:38
No to tyle samo, tylko na początku w dole tej granicy.
Hexen się raczej różni profilem, a nie mocą.
Hexen się raczej różni profilem, a nie mocą.
W kielni zero, a kielon napełnia się
Dzisiaj, 07:07
Jest bardziej euforyczny
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
11 godzin(y) temu
A pod względem schizogenności jak można go porównać do nepa, alfy? Bo to szczerze jest jedyna rzecz, której się obawiam. Wiadomo jak idą rozsądne dawki to pewnie nie jest tak źle, gorzej jak się trochę już leci i przegnie...
11 godzin(y) temu
kiertnik82 pomyśl dobrze...
masz akcje po 3CMC/3MMC czy po "głupim" mefedronie, po którym nie ma praktycznie żadnych kardiozwał... a TY MASZ!
a pchasz się w jedne z najbardziej kardiozwałowych substancji
- będziesz potem płakał
nie IĆ W TO
masz akcje po 3CMC/3MMC czy po "głupim" mefedronie, po którym nie ma praktycznie żadnych kardiozwał... a TY MASZ!
a pchasz się w jedne z najbardziej kardiozwałowych substancji
- będziesz potem płakał
nie IĆ W TO
11 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
DarkSonia Trochę nie rozumiesz jakiego typu ja mam akcje. Nie mam akcji wynikających z samego działania substancji tylko z tego w jaki sposób ona zatruwa organizm. Nie mam żadnych kardiozwał po cmc, ani złego działania, tylko przeboje na następne dni. Gdy organizm funkcjonuje dobrze to sobie radzi z tym co przyjmiesz, masz co najwyżej zwałe na drugi dzień, a potem wracasz do normy. U mnie po prostu jest mocniej dotruwany i nie wraca tak szybko do normy, patogenna flora bakteryjna potrafi w dużym stopniu dokładać zatrucia organizmu. Nie ważne czy to cukier, alkohol czy narkotyki, lecz w różnym stopniu.
Takiego 3cmc czy 4mmc przyjmuję się z reguły dużo większe ilości, a stymulantów mniejsze, więc wcale nie jest powiedziane, że po tych drugich będę cierpiał bardziej niż po takim cmc, ale dzięki za troskę
Takiego 3cmc czy 4mmc przyjmuję się z reguły dużo większe ilości, a stymulantów mniejsze, więc wcale nie jest powiedziane, że po tych drugich będę cierpiał bardziej niż po takim cmc, ale dzięki za troskę
10 godzin(y) temu
kiertnik82
Nie do końca zrozumiałam co rozumiesz poprzez to jak piszesz że "przechodzisz ciężkie zwały".
Moja pierwsza myśl, kardio zwała...
W sumie to ja osobiście nigdy innych nie odczuwałam. no chyba że po chlorach taka struta i bez życia chodziłam... ale to wiadomo jak to kosi jelita a jelita to podstawa żeby jako tako normalnie funkcjonować.
Ja po prostu moim wpisem chciałam dmuchnąć na zimnme w temacie właśnie KARDIOzwały... ale jak to ogarniasz to ATAKUJ... przecież ja Ci bronić niczego nie będę, Hexen raczej nie rozkurwia tak jelit jak 3CMC/4CMC ... tutaj psyuchika i pikawka grają pierwsze skrzypce, jak to masz zdrowe i silne RUP CO KCESZ
Nie do końca zrozumiałam co rozumiesz poprzez to jak piszesz że "przechodzisz ciężkie zwały".
Moja pierwsza myśl, kardio zwała...
W sumie to ja osobiście nigdy innych nie odczuwałam. no chyba że po chlorach taka struta i bez życia chodziłam... ale to wiadomo jak to kosi jelita a jelita to podstawa żeby jako tako normalnie funkcjonować.
Ja po prostu moim wpisem chciałam dmuchnąć na zimnme w temacie właśnie KARDIOzwały... ale jak to ogarniasz to ATAKUJ... przecież ja Ci bronić niczego nie będę, Hexen raczej nie rozkurwia tak jelit jak 3CMC/4CMC ... tutaj psyuchika i pikawka grają pierwsze skrzypce, jak to masz zdrowe i silne RUP CO KCESZ