Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lęki jak sobie z tym radzicie?
23.06.2026, 10:00
Ja mam paniczny lęk że się kiedyś zesram w nachy bo nie zdążę do kibla i tego lęku wolę się nie pozbywać
30.06.2026, 23:54
Epsiakos
Też kiedyś panicznie się tego bałem, ale jakieś 50 słoików xana temu przestałem
Wbrew pozorom nie jest to takie straszne jak się wydaje. Znajdujesz najbliższy kibel, wyrzucasz gacie, podmywasz dupę i finito 
A odpowiadając zlęknionemu autorowi - tak, wspomagam się doraźnie substancjami. Nie musisz chyba zgadywać jakimi
Też kiedyś panicznie się tego bałem, ale jakieś 50 słoików xana temu przestałem
Wbrew pozorom nie jest to takie straszne jak się wydaje. Znajdujesz najbliższy kibel, wyrzucasz gacie, podmywasz dupę i finito 
A odpowiadając zlęknionemu autorowi - tak, wspomagam się doraźnie substancjami. Nie musisz chyba zgadywać jakimi
W kielni zero, a kielon napełnia się
11 godzin(y) temu
na mnie działała paradoksalnie,wkurwiony po niej chodziłem mimo że lepiej się wysypialem
10 godzin(y) temu
Kozłek lekarski, melisa, i jakieś tam herbaty w stylu dziurawiec. A jeśli chodzi o leki na receptę to pregabalin i benzo.
5 godzin(y) temu
Dobra, mam już trochę porad zebranych. Czas wziąć się za działanie. Jednak jak komuś coś przyjdzie jeszcze do głowy, to zapraszam do wątku.