Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
16.07.2022, 16:40
Maniek jaka nagroda jest za post Tygodnia i w jakiej dziedzinie można go dostać?
16.07.2022, 17:18
Patrząc na Twoje posty - Tobie raczej nie grozi wygranie nagrody za post tygodnia
"...za najlepszy, najbardziej merytoryczny post dzielący się wiedzą."
Szczegóły: https://dopal.net/Temat-Regulamin-nagr%C...5%9B%C4%87
"...za najlepszy, najbardziej merytoryczny post dzielący się wiedzą."
Szczegóły: https://dopal.net/Temat-Regulamin-nagr%C...5%9B%C4%87
19.07.2022, 08:32
Czy po wygraniu nagrody za aktywność jest możliwość wyboru z pośród wszystkich wszystkich odczynników jakie aktualnie ma Vendor w swojej ofercie, czy są przydzielane losowo?
02.08.2022, 13:36
Na jakim podkładzie polecacie canna robić? Myślicie że skruszone cbd jakieś tanie będzie się spoko spisywało?
02.08.2022, 13:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2022, 16:15 przez voice.of.voiceless.)
budynmalinowy
chaber bławatek kwiat niebieski, koniczyna czerwona, rumianek
jakby zielone kiedys u mnie znalezli, mialbym zarzuty postawione, na szczescie suszyla mi sie maczana na chaberku i mialem nakaz przeszukania mieszkania przez jakichś łbów jebanych, co nigdy pewnie trawy nie palili to po pierwsze
po drugie wszystkie te podkłady nie jebią tzw. rybą.
po trzecie niwelują obrzydliwy smak kannabinoidu i rozpuszczalnika, chaber ma np. słodkawy posmak plus jest leciutki (10g wyglada jak 50g, a pol grama to wyjebana kartka A4 tematu) przez co nie jest ciezko podczas zaciagania sie
chaber bedzie dostepny w dobrych aptekach, przewaznie w sklepach zielarskich, albo na allegro mozna zamowic, wszystko idzie dostac wystarczy ruszyc dupe na miasto
chaber bławatek kwiat niebieski, koniczyna czerwona, rumianek
jakby zielone kiedys u mnie znalezli, mialbym zarzuty postawione, na szczescie suszyla mi sie maczana na chaberku i mialem nakaz przeszukania mieszkania przez jakichś łbów jebanych, co nigdy pewnie trawy nie palili to po pierwsze
po drugie wszystkie te podkłady nie jebią tzw. rybą.
po trzecie niwelują obrzydliwy smak kannabinoidu i rozpuszczalnika, chaber ma np. słodkawy posmak plus jest leciutki (10g wyglada jak 50g, a pol grama to wyjebana kartka A4 tematu) przez co nie jest ciezko podczas zaciagania sie
chaber bedzie dostepny w dobrych aptekach, przewaznie w sklepach zielarskich, albo na allegro mozna zamowic, wszystko idzie dostac wystarczy ruszyc dupe na miasto