Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
Ps. Nie mów że mógłbym na ulicy dostac heh
03.08.2022, 10:20
(03.08.2022, 08:48)Makelele napisał(a): Ponawiam pytanie co to znaczy spostimowac
Ja Ci odpowiem na to pytanie ze swojego punktu widzenia. Nie znam profilu działania produktu z wątku, ale mówię ogólnie o stymulantach...chodzi o to, że w mikrodawkach rzędu do 50mg, stimy idealnie się sprawdzają do pracy i to zarówno biurowej, jak i zwykłego sprzątania domu, więc nie wiem co w tym złego. Nie każdy używa stimow do nafurania się i siedzenia jak zombi na kanapie
03.08.2022, 10:54
50 mg alfy to nie jest mikrodawka pany!
A już na pewno nie tego sortu.
A drugą stroną medalu jest to, że forum jest po to ,aby się pytać i dostać odpowiedź, a nie zjebać chłopa, bo śmiał zadać pytanie.
A już na pewno nie tego sortu.
A drugą stroną medalu jest to, że forum jest po to ,aby się pytać i dostać odpowiedź, a nie zjebać chłopa, bo śmiał zadać pytanie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.08.2022, 11:02
dokładnie tak jak mówisz! lepiej się od razu zeschizowac i skrócić czas do najbliższej choroszczy
03.08.2022, 11:09
Dzięki panowie za odpowiedzi ja tam wolę większe dawki shizy mi nie straszne pozdrawiam
03.08.2022, 11:54
Tez wale max 50mg, zwyczajnie dlatego, że potem już odczuwam więcej ubokow niż pozytywnych odczuć.
Co do wyrażenia, że tylko cipa tyle bierze to moim zdaniem kazda cipa potrafi się ucpac, a umiar potrafia zachować tylko Ci, którzy mają leb na karku i wykazują się samodyscyplina, ale to oczywiście moje subiektywne spostrzeżenia
Co do wyrażenia, że tylko cipa tyle bierze to moim zdaniem kazda cipa potrafi się ucpac, a umiar potrafia zachować tylko Ci, którzy mają leb na karku i wykazują się samodyscyplina, ale to oczywiście moje subiektywne spostrzeżenia
03.08.2022, 12:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2022, 12:16 przez Gregor91.
Powód edycji: Nie to okno
)
(03.08.2022, 10:54)kot_kreskowy napisał(a): 50 mg alfy to nie jest mikrodawka pany!Przeczytał ze zrozumieniem?
Po pierwsze określiłem dawkę do 50mg za odpowiednią, w zależności od tolerki.
Po drugie nie odnosiłem się do tej Alfy tylko ogólnie do stimow i do swoich osobistych doswiadczen
Pozdrawiam
03.08.2022, 12:35
Nie, nie przeczytałem ze zrozumieniem...
Chciałbym zauważyć, że obecny sort alfy jest tak mocny, że pięćdziesiątka wypierdoli z kapci nawet najbardziej zaawansowanych, a tu pada sugestia 50 - mikrodawka.
I teraz przeczyta to świeżak, zajebie 50 sugerując się taką sugestią i ma ciepło.
Chciałbym zauważyć, że obecny sort alfy jest tak mocny, że pięćdziesiątka wypierdoli z kapci nawet najbardziej zaawansowanych, a tu pada sugestia 50 - mikrodawka.
I teraz przeczyta to świeżak, zajebie 50 sugerując się taką sugestią i ma ciepło.
NIE dla OPIO !!!
04.08.2022, 07:38
Dawki, które były odpowiednie do pracy czy do nabrania sił gdy jest się zmęczonym przy poprzednim, białym sorcie z tego sortu powodują że czułem się porobiony i z pracy nici.
Ten sort jest tak mocny że do pracy się nie bardzo nadaje, zbyt szybko nie da się na pracy skupić, może siły da się zregenerować. Ale to tylko moje odczucie po niepełnych badaniach, może niech się inni wypowiedzą.
Zresztą kto zamierza używać tego jako wspomagacza do pracy czy nauki 😀
Ten sort jest tak mocny że do pracy się nie bardzo nadaje, zbyt szybko nie da się na pracy skupić, może siły da się zregenerować. Ale to tylko moje odczucie po niepełnych badaniach, może niech się inni wypowiedzą.
Zresztą kto zamierza używać tego jako wspomagacza do pracy czy nauki 😀