Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
06.08.2022, 17:58
Horsiak właśnie o to chodzi, żeby wchodziło jak woda i gryźć nie trzeba
.
.
Ten Huel właśnie jest taką "kaszką" pełnowartościową. Polecam poczytać. Są nawet na necie jakieś relacje np. 30 dniowe odżywianie się tylko tym. 😄
.
(post nie zawiera lokowania produktu) xD
(post nie zawiera lokowania produktu) xD
06.08.2022, 18:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.08.2022, 19:03 przez voice.of.voiceless.)
+++ ^
a te same witaminy i minerały ktore ma ten huel kupie taniej w suplementach raz na kilka miesiecy
huel niczym sie nie broni, czytam komentarze na fb to to jest jakas masakra, ciekawe ile placa temu gosciowi, zeby tam odpisywal na to wszystko.
trzymac sie zbilansowanego makro (srednie dzienne zapotrzebowanie dla mezczyzny lat 30 180cm wzrostu, tryb zycia siedze caly dzien na dupie i pisze posty na forum o dopkach:
2382kcal / day
Węglowodany 351 g
Białka 96 g
Tłuszcze 66 g) a jesli byle wpierdalacie co to zaopatrzcie sie w magnez (chela mag b6 forte), kwasy omega, kompleks witamin (olimp), od siebie dodam ashwaghande (ostrovit ksm-66 polecam) ktora jest prekursorem L-Tryptofanu (5-HT), ktory odpowiada za najwazniejsze neuroprzekazniki w tym zawodzie (dop,ser,nora) i spirulina ktora jest genialnym antyoksydantem a badania wykazują, ze nawet hamuje rozwoj komorek nowotworowych w organizmie
jebac jakis gruz w ladnym opakowaniu dla ludzi tak leniwych, ktorzy nie sa wstanie poswiecic chwili dla swojego organizmu
do walenia ciągu, polecam WPI90 sobie kupić, do tego tłuste mleko 30g wpi to 27g białka, 500ml mleka to 3.2% to 15g bialka, razem daje ok 400kcal, do tego pysznie smakuje (smakow na rynku od wyjebania w kosmos) i dobre wpi jest bogate w witaminy i aminokwasy, przedewszystkim ROSÓŁ (czemu jeszcze nikt o tym nie wspomniał) ktory jest tani, jest smaczny, zawiera mnostwo zdrowych tluszczy i jest pelen wartosciowych skladnikow, nie trzeba makaronu wystarczy taki kubek wlac i wypić, a jak wegle uzupełnić? owoce... ot cała filozofia
a te same witaminy i minerały ktore ma ten huel kupie taniej w suplementach raz na kilka miesiecy
huel niczym sie nie broni, czytam komentarze na fb to to jest jakas masakra, ciekawe ile placa temu gosciowi, zeby tam odpisywal na to wszystko.
trzymac sie zbilansowanego makro (srednie dzienne zapotrzebowanie dla mezczyzny lat 30 180cm wzrostu, tryb zycia siedze caly dzien na dupie i pisze posty na forum o dopkach:
2382kcal / day
Węglowodany 351 g
Białka 96 g
Tłuszcze 66 g) a jesli byle wpierdalacie co to zaopatrzcie sie w magnez (chela mag b6 forte), kwasy omega, kompleks witamin (olimp), od siebie dodam ashwaghande (ostrovit ksm-66 polecam) ktora jest prekursorem L-Tryptofanu (5-HT), ktory odpowiada za najwazniejsze neuroprzekazniki w tym zawodzie (dop,ser,nora) i spirulina ktora jest genialnym antyoksydantem a badania wykazują, ze nawet hamuje rozwoj komorek nowotworowych w organizmie
jebac jakis gruz w ladnym opakowaniu dla ludzi tak leniwych, ktorzy nie sa wstanie poswiecic chwili dla swojego organizmu
do walenia ciągu, polecam WPI90 sobie kupić, do tego tłuste mleko 30g wpi to 27g białka, 500ml mleka to 3.2% to 15g bialka, razem daje ok 400kcal, do tego pysznie smakuje (smakow na rynku od wyjebania w kosmos) i dobre wpi jest bogate w witaminy i aminokwasy, przedewszystkim ROSÓŁ (czemu jeszcze nikt o tym nie wspomniał) ktory jest tani, jest smaczny, zawiera mnostwo zdrowych tluszczy i jest pelen wartosciowych skladnikow, nie trzeba makaronu wystarczy taki kubek wlac i wypić, a jak wegle uzupełnić? owoce... ot cała filozofia
06.08.2022, 22:55
Fajny temat,przyda się.
Ja zawsze w mocnym kryzysie to jogurty popijałem żeby kcal jakieś zapakować
Ja zawsze w mocnym kryzysie to jogurty popijałem żeby kcal jakieś zapakować
kocham piwo
07.08.2022, 10:28
Ja żeby coś w siebie wmusic, bo też z tym duży problem, czekam chociaż godzinę od ostatniej dorzutki biorę gryzę Wit. B6 50mg, co trochę uspokaja i pobudza apetyt, ewentualnie jak mam pod ręką taurynę.
07.09.2022, 15:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2022, 15:11 przez Diabełek25K.)
Ja podczas zażywania praktycznie nic nie jestem w stanie zjeść normalnego bo od razu wszystko rośnie w ustach.Jedyny ratunek to wtedy rosołek,barszczyk ewentualnie jakiś jogurt coś płynnego żeby gryźć nie trzeba było. Ale jak już kończę ciąg to uzupełniam witaminy i wszystko wraca do normy
07.09.2022, 15:18
polecam zupke se zarzucic podczas uzywania
bo tak to mozna mielic opone co najwyzej w gembie
haha
bo tak to mozna mielic opone co najwyzej w gembie
haha
07.09.2022, 19:27
Ostatnio kupiłem odżywkę białkową z węglowodanami. Typek w sklepie z odżywkami itd. Na pytanie "co może zastąpić ten HUEL“ powiedział, że to właśnie. A cenowo wychodzi bardzo tanio w porównaniu do HUEL.