Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stówka za darmo
07.08.2022, 08:30
A na chuja mi ta karta potrzebna???
Jedyna ZAGRANICA do której jeżdżę, to za granicę powiatu
Robim dila, dzielim się chajsem, zdobywam dodatkową sprawność w postaci 3,5 DOT i pa pa revolucie.
Ale jak mnie wydymasz na premię, to spodziewaj się wizyty listonosza
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.08.2022, 08:34
Generalnie to znajomy się bawi w takie rzeczy, (pół człowiek pół darmo, każdą trafieje łapie) mogę Mu podklepać, normalny gość, bez powiązań tematycznych. Ręczę za Niego głową i pisiokiem. Ale wiadomo. Trzeba wypełnić te warunki o których pisałeś.
07.08.2022, 08:46
Nigdy, kurwa, PRZENIGDY nie ręcz za kogoś, bo istnieje 99% prawdopodobieństwo ,że nie będziesz miał ani głowy, ani pisioka.
Najpierw proponujesz dila , a teraz jak przychodzi co do czego, to podsyłasz mi jakiegoś typa półpromocję?
Miej żesz litość...
Widzę, faja zmiękła
Spoko, jak się cykasz, to nie ma problemu.
NIE dla OPIO !!!
07.08.2022, 09:01
Kocie kiedy ja mówię serio. Tobie akurat bym zaufał jeśli to ja bym takie akcje robił. A oczywiste jest przynajmniej dla mnie, że jak za kogoś ręczę a ten ktoś zawali sprawę, to z własnej kieszeni zadośćuczyniam a ziomkowi odlajkowuje zdjęcie na FB i piszę, że brzydko wyszedł.
07.08.2022, 09:30
Trzeba zarejestrować konto, zamówić kartę, zrobić 3 transakcję nią za min. 15 PLN
"Muszą to być rzeczywiste zakupy z wyłączeniem gier losowych, przelewów, gier hazardowych, kart podarunkowych, itp.). Najłatwiej będzie zrobić zakupy spożywcze podzielone na trzy części"
07.08.2022, 09:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2022, 09:51 przez kot_kreskowy.)
DwDPzN
aby skorzystać z tej promki "200 na dwóch" potrzeba spełnić pewne warunki.
Jednym z nich jest zamówienie fizycznej karty, za której wysyłkę trzeba ponieść opłatę.
Kajabuza
Ja Cię pod włos brałem z tym dilem...
Nie jestem aż tak nieodpowiedzialny (czyt. głupi), aby narażać się na potencjalne nieprzyjemności , dla jakiejś zdymanej stówki...
aby skorzystać z tej promki "200 na dwóch" potrzeba spełnić pewne warunki.
Jednym z nich jest zamówienie fizycznej karty, za której wysyłkę trzeba ponieść opłatę.
Ja Cię pod włos brałem z tym dilem...
Nie jestem aż tak nieodpowiedzialny (czyt. głupi), aby narażać się na potencjalne nieprzyjemności , dla jakiejś zdymanej stówki...
NIE dla OPIO !!!
13.08.2022, 12:13
na polskiesloty macie strony jak sie zarjestrujecie to na kasynach ggbet vulanvegas itp daja 100 zl za rejestracje i na innych stronach po 50 slotow do krecenia za darmo a na fortunach czy stsach po 20 zl za rejestracje daja jest tego mnostwo tylko poszukajcie
17.09.2022, 14:10
Obczajcie se Western Union Plus, za weryfikację na Niemcy i depo okolo 18€ dostajecie 25 euraskow w prezencie.