Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6CL-ADBA i ADB BUTINACA
08.04.2022, 09:18
Witam chciałem się podzielić info ze 6CL-ADBA oraz ADB BUTINACA jest jak narazie i zaraz wsumie go nie będzie aktywnym kanna, krotko mówiąc kopię szczurów a bardziej usypia ale nie robi z nich zombie. Polecam póki na rynku jeszcze jest.
08.04.2022, 11:02
(08.04.2022, 09:18)Szyderca napisał(a): Witam chciałem się podzielić info ze 6CL-ADBA oraz ADB BUTINACA jest jak narazie i zaraz wsumie go nie będzie aktywnym kanna, krotko mówiąc kopię szczurów a bardziej usypia ale nie robi z nich zombie. Polecam póki na rynku jeszcze jest.
podaj jakies proporcje
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
08.04.2022, 11:08
(08.04.2022, 11:02)dimiliki napisał(a):No nie są jak na starych kanna, 6cl 1:20 robilem a butinaca 1:15 i podobne działania.(08.04.2022, 09:18)Szyderca napisał(a): Witam chciałem się podzielić info ze 6CL-ADBA oraz ADB BUTINACA jest jak narazie i zaraz wsumie go nie będzie aktywnym kanna, krotko mówiąc kopię szczurów a bardziej usypia ale nie robi z nich zombie. Polecam póki na rynku jeszcze jest.
podaj jakies proporcje
08.04.2022, 11:19
(08.04.2022, 11:08)Szyderca napisał(a):(08.04.2022, 11:02)dimiliki napisał(a):No nie są jak na starych kanna, 6cl 1:20 robilem a butinaca 1:15 i podobne działania.(08.04.2022, 09:18)Szyderca napisał(a): Witam chciałem się podzielić info ze 6CL-ADBA oraz ADB BUTINACA jest jak narazie i zaraz wsumie go nie będzie aktywnym kanna, krotko mówiąc kopię szczurów a bardziej usypia ale nie robi z nich zombie. Polecam póki na rynku jeszcze jest.
podaj jakies proporcje
6cl mocniejsze od adb butinaca na to wychodzi a polecisz jakiegoś dostawce?
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
(08.04.2022, 11:19)dimiliki napisał(a):Orange teraz obecnie nie ma , ale maja na fu*ca**.n* lub gr8re*ea*chc*emi*al*-e*.co* nie wiem czy można tu pisać pełne nazwy i mam nadzieje że uda Ci się rozkminic , śmiało możesz zamawiać dolatuje bez wałków. Liczę na plusik reputacji za pomoc.(08.04.2022, 11:08)Szyderca napisał(a):(08.04.2022, 11:02)dimiliki napisał(a):No nie są jak na starych kanna, 6cl 1:20 robilem a butinaca 1:15 i podobne działania.(08.04.2022, 09:18)Szyderca napisał(a): Witam chciałem się podzielić info ze 6CL-ADBA oraz ADB BUTINACA jest jak narazie i zaraz wsumie go nie będzie aktywnym kanna, krotko mówiąc kopię szczurów a bardziej usypia ale nie robi z nich zombie. Polecam póki na rynku jeszcze jest.
podaj jakies proporcje
6cl mocniejsze od adb butinaca na to wychodzi a polecisz jakiegoś dostawce?
Tylko trochę ciężko z tym gr8 się dogadać heh ale idzie normalnie.
15.04.2022, 16:58
@"PUDZILLA" ja nie pale ale szczury mówiły że działanie takie bardziej pod usypiające
02.05.2022, 14:12
ADB BUTINACA niby u bolchems ale chuj wie jak z jakoscia tego chyba ze ktos testowal od nich i sie wypowie ?
a dajcie spokój, czy to ADB czy nie ADB to za każdym razem jak się skończy siedzę i szukam. Tu się wysypało, tu się butle oskrobie 10-ty raz, lufe przepcha z 5 razy jak jest akurat, coś na słoiku zostanie czy na folijce to acetonem zalać, liścia dosypać na grzejnik i palone xD
Już mnie to przytłacza powoli. 5 dzień szukania. I najlepsze jest to, że znajduje za każdym razem. Maksymalnie 10 minut z latarką w telefonie, czy kołdre przewertuje i gdzieś się przykleiło, bluza leży w której palone było to już ją wywracałem 5 razy i za każdym razem pare ziarenek jest xD, na ziemi głównie, już za sprzątanie dawno miałem się wziąźć dla spokoju myśli, że już posprzątane i nic nie będzie. I za każdym razem, mówie jak teraz nie znajdę to sprzątam.
I znajduje.
No kurwa i za każdym razem mnie to klepie a teraz to tyle znalazłem że po spaleniu pół srebra ratowałem drugą połowę bo już pizda była a szkoda na raz wypalić naszukane skoro i tak kopła połowa.
Kiedy to się skończy, chyba szybciej doleci ta kolejna butinaca ale wtedy koło się zapętla...
Strasznie ciężko mi wyjść z tego ale jak już przestanę szukać to do następnego zamówienia mija z 2-3 miechy ;d akurat tym razem tylko zrobiłem drugie tak szybko
Już mnie to przytłacza powoli. 5 dzień szukania. I najlepsze jest to, że znajduje za każdym razem. Maksymalnie 10 minut z latarką w telefonie, czy kołdre przewertuje i gdzieś się przykleiło, bluza leży w której palone było to już ją wywracałem 5 razy i za każdym razem pare ziarenek jest xD, na ziemi głównie, już za sprzątanie dawno miałem się wziąźć dla spokoju myśli, że już posprzątane i nic nie będzie. I za każdym razem, mówie jak teraz nie znajdę to sprzątam.
I znajduje.
No kurwa i za każdym razem mnie to klepie a teraz to tyle znalazłem że po spaleniu pół srebra ratowałem drugą połowę bo już pizda była a szkoda na raz wypalić naszukane skoro i tak kopła połowa.
Kiedy to się skończy, chyba szybciej doleci ta kolejna butinaca ale wtedy koło się zapętla...
Strasznie ciężko mi wyjść z tego ale jak już przestanę szukać to do następnego zamówienia mija z 2-3 miechy ;d akurat tym razem tylko zrobiłem drugie tak szybko