Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Identyfikacja substancji
DwDPzN I dasz łyczka coli/pepsi i git.
dobra, koniec offtopu. mamy nienajgorszy zarys, tylko ja bym lekko przeformułował teksty typu"stan skupienia" bo jak uzytkownik MATISZYBKIKRYSZTAL1999 to przeczyta to albo mu sie RAM w glowie skonczy albo pomysli czy ze sie umie skupic po zażyciu.
dobra, koniec offtopu. mamy nienajgorszy zarys, tylko ja bym lekko przeformułował teksty typu"stan skupienia" bo jak uzytkownik MATISZYBKIKRYSZTAL1999 to przeczyta to albo mu sie RAM w glowie skonczy albo pomysli czy ze sie umie skupic po zażyciu.
28.08.2022, 06:27
Juz widze jak typy marnuja temat, zeby sprawdzic stopiem rozpuszczenia w wodzie 🤣 taniej im wyjdzie regenta kupic i samemu sprawdzic
To juz kwestia BHP ale wiele moze dac dodanie szerokosci geograficznej zdobycia substancji
(27.08.2022, 22:46)DwDPzN napisał(a): To ja się zgłaszam
1. Nazwa pod którą substancja została zakupiona:
2. Opis działania substancji (efekty, czas działania, chęć na dorzutkę, zjazd):
3. Właściwości chemiczne (stan skupienia, reakcja na kontakt z wodą, smak, zapach):
4. Cena:
5. Zdjęcie:
6. Informacje dodatkowe:
To juz kwestia BHP ale wiele moze dac dodanie szerokosci geograficznej zdobycia substancji
YOUR ATTORNEY
28.08.2022, 16:26
Ok, przenoszę wątek do odpowiedniego działu i od tego momentu proszę pisać jedynie na temat, czyli pytania i odpowiedzi na prośbę o identyfikację środka.
Pierwsza zagadka co to jest
https://anonfiles.com/813eK056y3/20220828_185442_jpg
Ps. Jak źle zrozumiałem temat to sorry.
https://anonfiles.com/813eK056y3/20220828_185442_jpg
Ps. Jak źle zrozumiałem temat to sorry.
28.08.2022, 19:51
(27.08.2022, 21:00)beeniepatu napisał(a): To moze byc pomocne ale duzo bardziej szkodliwe. Dopuszcza mozliwosc pomyslki i wprowadzenia kogos w kurewsko wielki blad.Mam takie samo zdanie. W większości przypadków nie uda się "na oko" ocenić substancji, a pomylenie np hexa z mdphp może się okazać brzemienne w skutkach.
Na pewno taki dział, czy tam temat będzie przydatny, ale nie ufałbym tak do końca sugestiom.
Często do prawidłowej identyfikacji substancji będzie potrzebne to:
https://sin.org.pl/substancje/testy-domi...amienniki/
No i chyba najważniejsze;
ZAWSZE STOSUJ PRÓBĘ UCZULENIOWĄ jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości. To może uratować Twoje zdrowie ,a w niektórych przypadkach ŻYCIE.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.08.2022, 20:51
ten temat to chyba jest dla tych, którzy chcą zidentyfikowac swoj turbex, a nie pisac zagadki xD
28.08.2022, 20:57
Zagadki, a do tego rebusy. Allfa chlor hexen - odpowiedz moze byc tylko jedna: alflorex
YOUR ATTORNEY
29.08.2022, 01:24
W swojej poprzedniej wypowiedzi podałem przykład pomyłki hexa z mdphp, ale co w sytuacji gdy pomyłka nastąpi nie na poziomie jakiegoś vendora, a na poziomie ulicy i ktoś mi omyłkowo wręczy np benzo, kanna, opio...
Wszystkie te substancje mogą mieć postać proszku.
Co się może stać gdy wciągnę kreskę 100mg któregoś z tych proszków?
No właśnie...
To kurwa nie jest żadne zgaduj-zgadula.
Co jeśli "identyfikowana" substancja okaże się być fentanylem albo innym chujostwem???
Pomyłki są prawdopodobne, a pomyłka
"tej rangi" poddaje w wątpliwość sens istnienia tego tematu.
Ludzie muszą mieć świadomość ryzyka.
Wszystkie te substancje mogą mieć postać proszku.
Co się może stać gdy wciągnę kreskę 100mg któregoś z tych proszków?
No właśnie...
To kurwa nie jest żadne zgaduj-zgadula.
Co jeśli "identyfikowana" substancja okaże się być fentanylem albo innym chujostwem???
Pomyłki są prawdopodobne, a pomyłka
"tej rangi" poddaje w wątpliwość sens istnienia tego tematu.
Ludzie muszą mieć świadomość ryzyka.
NIE dla OPIO !!!
29.08.2022, 03:38
Ja sie absloliultnie zgadzam z kot_kreskowy . Do tego oczekiwalbm, ze jak ktos ma do tematu posiadanego watliwosci, to za nic w swiecie nie sprswdza jak to cod dzisla
YOUR ATTORNEY